resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Pilots

Tijdens de ontwikkeling van omvangrijke functionaliteit wordt meestal met een selecte groep zorgorganisaties getest voordat de functionaliteit voor al onze klanten beschikbaar komt. Hierbij werken wij met pilottrajecten. Daarbij kunnen vragen snel gesteld en beantwoord worden en kan feedback snel verwerkt worden. De ondersteuning tijdens de pilot wordt direct door onze ontwikkelaars gedaan.

Spelregels deelname pilot

Of een zorgorganisatie in aanmerking komt om deel te nemen aan de pilot, verschilt per pilot en hangt af van verschillende factoren. Wij vragen een actieve houding tijdens de pilot. Dit betekent dat deelnemende organisaties de pilotfunctionaliteit actief en veelvuldig gebruiken en ons regelmatig van feedback voorzien. Na deelname committeert de zorgorganisatie zich ook aan de ingebruikname van de op te leveren functionaliteit op het moment dat deze beschikbaar is.

Lopende pilotprojecten

Hieronder vind je een overzicht van onze lopende pilotprojecten. Per project is informatie beschikbaar rondom de status, aanmeldingsopties, communicatiekanalen en handleidingen.