resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Pilot Ons Plan

Informatie

Met Ons® Plan willen we integraal multidisciplinair samenwerken in een gestructureerd plan stimuleren. Onafhankelijk van sector en methodologie. We hanteren een open- en gestandaardiseerd dataformaat (openEHR).

De eerste deelnemers van de koplopersgroep zijn begin dit jaar gestart met het gebruik van Ons® Plan. Dit betreft een eerste basisversie van de nieuwe functionaliteit en bestaat uit een tabelweergave van plan-elementen volgens de SFMPC-methodiek, het aanmaken en archiveren van losse plan-elementen en de bijbehorende navigatie naar deze onderdelen.

De afgelopen weken is de evaluatie functionaliteit toegevoegd. Hiermee kan het plan als geheel geëvalueerd worden. Ook kan een evaluatiemoment worden ingepland (met kwaliteitsmonitorsignalering) en kan een evaluatieverslag worden geschreven. Dit geldt ook voor Ons® Plan voor ggz-behandeling. We blijven er naartoe werken om deze variant meer in lijn te trekken met de plan-elementen in Ons® Plan. Tot die tijd blijft het voor een kleine groep in pilot.

Tot slot zijn er designs ontworpen en getoetst voor het rapporteren op losse plan-elementen (doelen). De komende periode worden deze designs ontwikkeld in de software. De verwachting is dat deze functionaliteit het einde van het 2e kwartaal beschikbaar komt voor de koplopersgroep.

  • Aanmelden: neem contact op met anne.kleinlangenhorst@nedap.com
  • Status: koplopersgroep open voor aanmeldingen
  • Functionaliteit inschaken: uitgevoerd door Nedap
  • Feedback, tips, vragen en bugmeldingen: via (besloten) Samenwerken-pagina
  • Handleiding: Handleiding Ons® Plan