Pilot: Groepsuursoortwaarschuwing

Voor klanten die het Zorgprestatiemodel (ZPM) gebruiken is er een grote financiële impact wanneer gebruikers een onjuist uursoort selecteren voor groepsregistraties. In Ons Agenda blokkeren we gebruikers niet wanneer ze een onjuist uursoort kiezen voor hun registratie, omdat we meerdere workflows moeten ondersteunen.

Groepsuursoortwaarschuwing

Door een waarschuwing te tonen aan gebruikers in het registratieformulier helpen we gebruikers om onjuiste groepsdeclaraties te voorkomen. Dit is een tijdelijke oplossing in Ons Agenda die zich bevindt achter een Timepilot. De definitieve correctie van onjuiste registraties wordt op een later moment in Ons Administratie afgehandeld.

Verandering in gebruikerservaring

Als de pilotfunctionaliteit Groepsuursoortwaarschuwing is ingeschakeld, dan zien gebruikers een waarschuwing in het registratieformulier wanneer een uursoort zonder de instelling Verdeel groepsregistratie is gekozen voor een registratie met meerdere cliënten.

• Het registratie-overzicht in Ons Agenda wordt niet beïnvloed door deze wijziging. De waarschuwing is alleen zichtbaar in het registratieformulier.
  • Voorlopig hebben we de waarschuwing alleen geïmplementeerd in de uitgebreide werkwijze omdat de meest ZPM-klanten deze werkwijze hebben ingeschakeld. Mochten er toch klanten zijn die geen gebruik maken van de uitgebreide werkwijze van Ons Agenda, maar wel een waarschuwing willen zien voor uursoorten waar het vinkje Verdeel groepsregistraties voor is ingeschakeld, dan horen we het graag.

Waarschuwing als een individueel uursoort is geselecteerd bij een registratie met meerdere cliënten:

Waarschuwing als een groep uursoort is geselecteerd bij een registratie met één cliënt:

Activeren pilotfunctionaliteit Groepsuursoortwaarschuwing

Als klanten de pilotfunctionaliteit willen installeren op hun testomgeving of productie-omgeving, dan moet daarvoor een TOPdesk-ticket worden ingediend. Support schakelt de functionaliteit daarna handmatig in.

Aanmelden

• Status: aanmelding open
  • Aanmelden: via een TOPdesk-ticket
  • Functionaliteit inschakelen: op aanvraag
  • Feedback, tips, vragen en bugmeldingenSamenwerken met Nedap
  • Handleiding: n.v.t.