resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

E-learning Ons-applicaties

Op deze pagina vind je alle beschikbare e-learning voor Ons®-applicaties. Met deze e-learning kun je jouw eindgebruikers nog beter kennis laten maken met de applicaties. Zodra we een nieuwe e-learning hebben ontwikkeld, vind je die op deze pagina. Daarnaast vind je op deze pagina voor iedere e-learning een bijbehorend SCORM-bestand. Met dit bestand kun je eenvoudig de e-learning in je eigen e-learning-platform plaatsen. Let wel op dat een SCORM-bestand niet automatisch wordt geüpdatet.

Ons Medicatie voor apothekers

Met Ons Medicatie leggen organisaties de toedienregistratie digitaal vast in Ons Dossier. Met een actieve koppeling kun jij als apotheker gemakkelijk samenwerken met de afnemende zorgorganisaties. Zo bespaar jij tijd en beschikt de zorgorganisatie altijd de juiste toedienlijst.

Ons Dossier

In Ons Dossier leg je de gegevens die de zorg voor de cliënt ondersteunen vast. Het dossier staat in verbinding met alle betrokkenen, zowel de formele als informele zorg. Ons Dossier maakt het mogelijk om in één dossier samen te werken.

Bekijk de e-learning

Download het SCORM-bestand

Ons Administratie

In één applicatie uren opslaan en fiatteren. Facturen en declaraties worden gemaakt en verloningsgegevens worden geëxporteerd zodat ze naar de bekende salarispakketten doorgestuurd kunnen worden. Binnen administratie is stuur- en managementinformatie beschikbaar.

Bekijk de e-learning

Download het SCORM-bestand

Ons Toegangscode-app

De Ons Toegangscode-app is een mobiele app die gebruikers eenvoudig en kostenloos van een code voorziet waarmee ingelogd kan worden in het medewerkerportaal. Hiermee vormt de Ons Toegangscode-app een gratis alternatief voor het gebruik van authenticatie-SMS'jes.

Bekijk de e-learning

Download het SCORM-bestand

Ons Wondzorg

Wanneer het gaat om een wondbehandeltraject is een goede samenwerking tussen verpleegkundigen, huisartsen en specialisten een belangrijke vereiste. Met Ons Wondzorg maken we het mogelijk om informatie snel en overzichtelijk vast te leggen en te delen. Het geeft je regie op de wondzorg.

Bekijk de e-learning

Download het SCORM-bestand

Ons Formulierenbeheer

Ons Formulierenbeheer is een tool waarmee zorgprofessionals aan de hand van allerlei bouwstenen zelf een meetinstrument (vragenlijst) kunnen aanmaken t.b.v. Klinimetrie. De ontwikkelde formulieren zijn vervolgens in Ons Klinimetrie te importeren.

Bekijk de e-learning

Download het SCORM-bestand