resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Contact met Nedap Healthcare

Ondersteuning van Support

Ons supportteam biedt tweedelijnssupport aan Ons-coaches over technische onderwerpen, zoals bugs en verstoringen. Tickets maak je aan via TOPdesk.

Meer info over de verschillende teams binnen Support? Log dan in bij onze applicaties en bekijk hier de teams.

Inrichtingsvraagstukken

Onze implementatiepartners zijn onafhankelijke IT-consultants die jou helpen bij de inrichtingsvraagstukken en algemene kennisvragen over Ons.

Ontwikkelingrichting

Onze accountmanagers zijn het vaste aanspreekpunt op strategisch niveau. Ook verzoeken over functionaliteit bespreek je met je accountmanager.

Privacy en FG

Ons privacyteam en de FG zijn het aanspreekpunt bij informatie over onze certificeringen, omgang met de AVG en privacygerelateerde vraagstukken.

Sales

Onze salesafdeling ondersteunt het proces wanneer het gaat om de ingebruikname van onze oplossingen door nieuwe klanten.

Eindgebruikers

De applicatiebeheerders binnen jullie organisatie staan klaar voor jullie vragen. Vraag je collega's wie dit voor jullie is.

Verstoringen

- Log bij de Ons-suite in en kijk vervolgens eerst op de startpagina van het supportportaal en de statuspagina.
- Volg voor het bepalen van de impact van het probleem de stappen uit deze probleemanalyse.

Telefonisch contact

Ons reguliere supportnummer en dat van Carenzorgt zijn enkel beschikbaar voor de vaste contactpersonen tussen de zorgorganisatie en Nedap, de Ons Coaches. Meestal zijn dit personen die werkzaam zijn bij de afdeling Applicatiebeheer.

Bereikbaarheid

Telefoonnummer

Maandag t/m donderdag

Vrijdag

Reguliere support

085 - 2126220

8.30-12.00 en 13.00-17.00

8.30-12.00 en 13.00-16.00

Carenzorgt

085 - 2126240

8.30-12.30

8.30-12.30

Op nationale feestdagen zijn onze supportafdelingen gesloten. Voor urgente verstoringen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, zijn wij natuurlijk bereikbaar via de storingsdienst. Deze is te bereiken via het telefoonnummer van onze reguliere support.