resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Zorgmail: documenten en brieven versturen

Zorgmail: documenten en brieven versturen

Met Zorgmail kun je documenten en brieven versturen naar een externe zorgleverancier van de cliënt. Voorwaarde is dat de externe zorgleverancier beschikt over een Zorgmail-account.

Wij hebben een integratie met Zorgmail, waarmee je bijvoorbeeld ook Zorgmail-berichten vanuit Ons naar Zorgmail kunt versturen en labuitslagen uit MEDLAB in Ons kunt ontvangen. Zie Zorgmail en MEDLAB configureren en gebruiken voor meer informatie.

Configuratie

  • Zorgmail moet zijn geconfigureerd als je deze functionaliteit wilt gebruiken.

  • Het versturen van documenten via Zorgmail moet zijn ingeschakeld. Ga hiervoor naar Beheer Instellingen Overige instellingen Documentbeheer instellingen en schakel de optie Verstuur documenten over Zorgmail in.

Benodigde autorisaties

Als je de verstuurfunctionaliteit van Zorgmail in Dossier-instellingen wilt activeren, moet je beschikken over een van de onderstaande autorisatietaken:

  • Taak: Applicatiebeheer

  • Taak: Applicatie instellingen beheren

Deskundigheden

Voor iedere brief die of ieder document dat je verstuurt, wordt een rapportage aangemaakt. Als je ervoor kiest om een document via Zorgmail te versturen, dan worden aan die rapportage direct de deskundigheden van het document gekoppeld. Je hebt echter de optie om deskundigheden/deskundigheidsgroepen aan te passen. Dit geldt ook bij het versturen van brieven via Zorgmail.

Als je niet alle Keten communicatie-rapportages in je overdracht wilt weergeven, kun je hiervoor het rapportagetype Keten communicatie uitsluiten. Ga hiervoor naar Dashboard Zorg Overdracht . Selecteer bij Rapportagetype welke rapportages je wilt weergeven.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave