resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Luna: algemene informatie

Luna: algemene informatie

Algemene toelichting op Luna, een slimme digitale dagkalender die cliënten in de begin- en middenfase van dementie eenvoudig inzage geeft in hun dagstructuur.

Nedap Luna is een slimme digitale dagkalender, die eenvoudig het dagritme van een cliënt toont in een overzichtelijk dagoverzicht. Luna is gekoppeld aan diverse Ons-applicaties én aan Caren en geeft de afspraken van de cliënt weer die afkomstig zijn uit de verschillende Ons-applicaties en Caren. Op deze wijze kunnen zowel zorgmedewerkers als mantelzorgers informatie op de Luna zetten.

Raadpleeg voor algemene informatie over Luna: nedap-luna.com

Luna en informatie uit Caren

Luna haalt automatisch afspraken op uit Caren. Op deze wijze kunnen mantelzorgers eenvoudig afspraken of activiteiten op de Luna zetten.

Uitleg hierover is te vinden in Wat is de Nedap Luna?

Luna en informatie uit Ons suite

De afspraken op de Luna worden ook opgehaald uit diverse Ons-applicaties.

Personaliseerbaar

De afspraken uit de onderstaande applicaties kunnen door de zorgmedewerker bij de cliënt handmatig toegevoegd, bewerkt of verwijderd worden vanaf de Luna:

  • De Cliëntagenda

  • Ons Agenda

Automatisch

De afspraken uit de onderstaande applicaties worden automatisch geïmporteerd in Luna. De zorgmedewerker bij de cliënt kan deze afspraken niet handmatig aanmaken, bewerken of verwijderen vanaf de Luna:

  • Ons Groepszorg

  • Ons Planning (voor deze afspraken (plankaartjes) geldt dat er twee versies te zien kunnen zijn:

    • Tekst Zorg komt langs: voor zorgafspraken

    • Tekst Huishoudelijke hulp komt langs: voor huishoudelijke hulp-afspraken

Afspraken waarbij geen zorgmedewerker langskomt (kantoortijd of huisarts bellen b.v.), worden niet op Luna getoond.

Aandachtspunten en inrichting

Juiste inrichting Ons-applicaties

Om optimaal van de wisselwerking met de Ons applicaties gebruik te kunnen maken, moeten de applicaties die met Luna moeten kunnen koppelen, goed ingericht zijn. Algemene informatie rondom de inrichting van de voor Luna relevante applicaties is hier te vinden:

Juiste inrichting autorisaties van de zorgmedewerker bij de cliënt

Daarnaast is het van belang dat de zorgmedewerker die bij de cliënt komt, de juiste autorisaties en het juiste bereik heeft om afspraken aan te maken en te bewerken in de Cliëntagenda (veelal gebruikt door de reguliere zorgmedewerker) en in Ons Agenda (veelal gebruikt door behandelaren), afhankelijk van wat gewenst is.

  • Uitleg over het inrichten van het bereik en autorisaties bij een medewerker is te vinden in: Ons Autorisatie

  • Raadpleeg voor uitleg over de benodigde autorisaties per applicatie de handleidingen van de specifieke Ons applicatie.

Inhoudsopgave