resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Zorg stopzetten bij iWmo- of iJW-toewijzing (stopbericht versturen)

Zorg stopzetten bij iWmo- of iJW-toewijzing (stopbericht versturen)

Beschrijft hoe er een iWmo- of iJW stopbericht gemaakt en verstuurd kan worden vanuit Ons.

Benodigde autorisaties

 • Taak: iWmo-berichten aanmaken

 • Taak: iJw-berichten aanmaken

Stappen

 1. Klik op het Envelopje om de details van de toewijzing van de legitimatie te openen. Volg daarvoor de stappen in Zorgtoewijzingen (iWlz, iWmo of iJw) bij een cliënt bewerken.

  /topic-images/2020-01-14%2015_03_10-Window_1119.png
 2. Vul de juiste einddatum in bij Einddatum om een stopbericht aan te maken bij gestarte iWmo-/iJW-toewijzing.

 3. Selecteer bij Reden beëindiging de meest relevante beëindigingsreden.

 4. Klik vervolgens op Voorbeeld bijwerken.

 5. Controleer het voorbeeld. Klopt de getoonde informatie onder Ondersteuning van deze instelling? Klik dan op Bericht klaarzetten.

 6. Het bericht wordt dan klaargezet op het dashboard bij de taak Stopbericht aanmaken (iWmo/iJw).

 7. Klik van het Dashboard op de taak Stopbericht aanmaken (iWmo/iJw) om het overzicht met klaar te zetten stopberichten te tonen.

  Het bericht is nog aan te passen of te verwijderen totdat er vanuit het Dashboard op de knop Klaarzetten is geklikt (stap 8 en 9). Daarna kunnen geen wijzigingen meer doorgevoerd worden zonder een nieuw bericht te maken.

 8. Klik op de knop Klaarzetten om de berichten definitief klaar te zetten.

 9. Klik in het vervolgscherm nogmaals op Klaarzetten om het bericht definitief naar de berichtenbox te sturen. Vanuit de Berichtenbox kunnen de berichten vervolgens uitgestuurd worden naar Vecozo.

 10. Onder Status is te zien in welke fase het bericht zich bevindt (bijvoorbeeld Bericht is verstuurd naar de berichtenbox of Bericht bevat geen afkeur, in het geval dat er een retourbericht op het start- of stopbericht is ingelezen).

Stopbericht intrekken

Is een stopbericht gemaakt en verstuurd, maar geldt dat de situatie toch anders blijkt te zijn? Dan is het mogelijk om een aangemaakt bericht weer in te trekken.

 1. Klik op het Envelopje van de toewijzing en open de legitimatie.

 2. Kies bij de beschikbare opties voor Bericht intrekken.

 3. Klik op Voorbeeld bijwerken om te zien wat het effect is van het intrekken van het bericht op de gegevens bij de toewijzing.

 4. Het bericht dat ingetrokken wordt, is grijs doorgestreept te zien. Klik op Bericht klaarzetten om de intrekking van het bericht definitief te maken.

 5. Het bericht wordt vervolgens klaargezet op het dashboard bij de taak 'Stopbericht aanmaken (iWmo/iJw) en kan vanaf hier net zoals bij de stappen hierboven klaargezet en verzonden worden.

 6. Zodra het bericht naar de berichtenbox is verstuurd, zal het doorgestreepte startbericht niet meer zichtbaar zijn in de toewijzing: de legitimatie bevat daarentegen nu juist wel weer de optie om een nieuw stopbericht aan te maken.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave