resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Profielvragenlijsten delen naar Caren

Profielvragenlijsten delen naar Caren

Gebruikers met de juiste autorisatie-instellingen kunnen bij vragenlijsten bij de cliënt aangeven of deze ook zichtbaar moeten zijn in Caren.

Benodigde autorisatie

Als je vragenlijsten met mantelzorgers en cliënten via Caren wilt delen, heb je onderstaande taak nodig:

  • Taak: Dossierinformatie [met een cliënt] delen

Is het recht toegekend? Dan is de functionaliteit bij alle vragenlijsten zichtbaar. Ook bij cliënten die (nog) geen gebruik maken van Caren. Gaat een cliënt op een later moment gebruikmaken van Caren en zijn er in de periode daarvoor al vragenlijsten via de deelknop gedeeld? Dan worden alle in het verleden gedeelde vragenlijsten zichtbaar bij de cliënt op het moment dat deze gebruik gaat maken van Caren.

/topic-images/Vragenlijst%20delen%20met%20Caren_437.png

Is de optie aanwezig om vragenlijsten te delen? Dan is in de statusbalk van de vragenlijst een knop te vinden : deel met cliënt. Door op deze knop te klikken verschijnt een pop-up: 'Deel met cliënt'. Hier dient een toelichting ingevuld te worden, waarna de vragenlijst via de groene knop 'Deel met cliënt' zichtbaar zal worden in Caren.

Alleen vragenlijsten die in concept staan, kunnen door de Caren-gebruiker worden aangepast/ingevuld.

Delen annuleren

Een gedeelde vragenlijst kan uit Caren teruggetrokken worden door delen weer in te trekken, een toelichting in te vullen waarom de gedeelde gegevens teruggetrokken worden en daarna op Delen terugtrekken te klikken

Vragenlijsten laten wijzigen via Caren

Vink Cliënt kan deze vragenlijst wijzigen aan als je wilt toestaan dat cliënten via Caren vragenlijsten kunnen wijzigen.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave