resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Planning: flexfunctionaliteit toegelicht

Ons Planning: flexfunctionaliteit toegelicht

Het kan voorkomen dat een roosteraar geen medewerker uit het team kan inroosteren. Met de flexfunctionaliteit kan de roosteraar een medewerker uit een flexpool inroosteren.

Flexfunctionaliteit is niet standaard inbegrepen in Ons Planning. De module is op aanvraag te activeren, waarbij aanvullende kosten gelden. Neem contact op met uw accountmanager om de voorwaarden te bespreken en de functionaliteit te laten activeren.

Flex is iets anders dan zelfroosteren. Flex en zelfroosteren zijn afzonderlijk en in combinatie met elkaar te gebruiken. Zie Toelichting op Zelfroosteren voor meer informatie.

Regulier flexproces

Met de flexfunctionaliteit kan de roosteraar van een wijkteam een dienst laten uitvoeren door het flexteam door in het roosterscherm een flexmedewerker aan te vragen. Medewerkers die lid zijn van het flexteam kunnen zich voor deze diensten inschrijven via de planning- en roosterinzage. De roosteraar van het flexteam ziet vervolgens deze inschrijving en kan een medewerker uit het flexteam toewijzen aan de dienst.

Meer informatie

Applicatie(s)
Inhoudsopgave