resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Toelichting op de Berichtenbox

Toelichting op de Berichtenbox

Met de Berichtenbox in Ons Administratie kunnen berichten op eenvoudige en veilige wijze met VeCoZo worden uitgewisseld.

Wat is het?

Met de Berichtenbox in Ons Administratie kunnen berichten op eenvoudige en veilige wijze met VeCoZo worden uitgewisseld. Dit betreft berichten volgens de standaarden zoals deze gebruikt worden voor legitimaties en declaraties. Hierdoor is het niet meer nodig om berichten handmatig van VeCoZo te downloaden, op te slaan en in Ons Administratie te uploaden. Ook hoeven deze berichten niet vanuit Ons Administratie gedownload te worden, vervolgens te worden opgeslagen en te worden geüpload bij VeCoZo. Dit scheelt niet alleen handelingen; ook de kans op het maken van fouten wordt verkleind. Daarnaast worden de cliëntgegevens niet meer op een lokale computer opgeslagen, wat vanuit privacy-oogpunt wenselijk is.

Op welke plek in het proces biedt de Berichtenbox uitkomst?

  • Zorgtoewijzingen bij VeCoZo Berichtenbox Zorgtoewijzing bij cliënt in Ons Administratie

  • Acties van zorgtoewijzing bij cliënt in Ons Administratie Dashboard Berichtenbox VeCoZo

  • Declaraties in Ons Administratie Berichtenbox VeCoZo

  • Retourberichten vanuit VeCoZo Berichtenbox Verwerking in Ons Administratie

  • Retourberichten vanuit Ons Administratie Dashboard Berichtenbox Verwerking bij VeCoZo

AGB-codes en koepelcodes

De werking van de Berichtenbox is gebasseerd op alle AGB-codes die in de applicatie ingevoerd zijn. Zie AGB-codes en Btw-nummers beheren voor meer informatie. Per AGB-code kan ingesteld worden welke berichttypen per legitimatietype verstuurd/ontvangen moeten kunnen worden via de Berichtenbox. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een koepelcode. De AGB-code van de koepelcode fungeert dan als een overkoepelende code waaronder meerdere AGB-codes vallen. De instellingen voor de AGB-code van de koepelcode gelden dan voor alle AGB-codes die onder de koepelcode vallen. Informatie over de configuratie van de AGB-codes in de Berichtenbox staat omschreven in de handleiding Configuratie van de Berichtenbox.

Ondersteunde berichttypen (standaarden)

In de berichtenbox worden verschillende standaarden ondersteund. Welke dit zijn, vind je bij Beheer Instellingen Overige instellingen Berichtenbox . Klik op het bewerkicoontje rechts van een geconfigureerde AGB-code. In het scherm Berichtenbox instellingen worden de (actieve) berichttypen weergegeven.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave