resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Persoonlijke contactpersonen in Ons toegelicht

Persoonlijke contactpersonen in Ons toegelicht

Er zijn verschillende soorten persoonlijke contactpersonen bij de cliënt vast te leggen. Dit artikel geeft achtergrondinformatie over de persoonlijke contactpersonen.

Wat zijn de persoonlijke contactpersonen in Ons?

Door de persoonlijke contactpersonen bij de cliënt vast te leggen is het mogelijk om deze een oogopslag te zien. Met deze informatie kunnen de persoonlijke contactpersonen vervolgens worden bereikt. Zowel handmatig, maar ook via bijvoorbeeld brieven. De persoonlijke contactpersonen worden in verschillende applicaties getoond.

Typen persoonlijke contactpersonen

Configuratie

Een aantal vaste typen persoonlijke contactpersonen zijn aanwezig in Ons Administratie, maar deze zijn ook zelf te configureren.

Vektis

Van de standaard aanwezige persoonlijke contactpersoontypen, is een deel ook bekend bij Vektis. Het voordeel hiervan is dat de Vektis-contactpersonen via berichten (indicatiebesluiten/toewijzingen) automatisch ingelezen kunnen worden in Ons.

ICE (In Case of Emergency)

Bij de persoonlijke contactpersonen van een cliënt kan aangegeven worden of het gaat om een ICE-contactpersoon gaat. Hierdoor is in geval van nood duidelijk welke persoon ingelicht moet worden. Dit persoonlijke contactpersoon wordt bijvoorbeeld in de Nedap Ons App uitgelicht met een oranje gekleurde aanduiding 'Nood'.

Inhoudsopgave