resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Boekhoudingsexports toegelicht

Boekhoudingsexports toegelicht

Een boekhoudkoppeling journaliseert alle productiefacturen die nog niet gejournaliseerd zijn. In dit artikel wordt hier meer over vermeld.

Productiefacturen zijn facturen die definitief zijn gemaakt d.m.v. een productie-export. Bij het uitvoeren van de journaliseringsexport kan geen begindatum worden aangegeven; regels van declaratie-/factuurexports die tot 6 maanden geleden zijn uitgevoerd, worden meegenomen.

De datum-/periodeselectie bij het starten van een journaliseerexport heeft geen invloed op de te journaliseren facturen; regels van declaratie-/factuurexports die tot 6 maanden geleden zijn uitgevoerd, worden meegenomen.

Het is mogelijk om het tijdsvenster voor journaliseren aan te passen. Deze staat standaard ingesteld op 6 maanden maar kan via TOPdesk worden gewijzigd.

Kostenplaatsen

Standaard volgen de kosten de medewerker. Hiervoor dient in het organigram de kostenplaats te zijn ingevuld. Wanneer het wenselijk is dat de kosten de cliënt volgen i.p.v. de medewerker, dan kan dit worden aangegeven bij het team met een optie. Klik hier voor meer informatie over de configuratie van de kostenplaatsen.

Grootboekrekening

Er kan gekozen worden voor een vast grootboeknummer of verschillende grootboeknummers.

Mocht het wenselijk zijn dat de productie naar verschillende grootboeknummers gaat, dan kan dit worden ingesteld bij filters. Geef dan bij elk product in het filter aan naar welk grootboeknummer dient te worden gejournaliseerd door bij 'code' een grootboeknummer in te vullen.

Kies het exportprofiel bij grootboekrekening: Product (dit betekent dat de waarde voor het grootboeknummer uit het filter gehaald wordt).

Inhoudsopgave