resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Prestatiegebaseerd filter aanmaken en bewerken

Prestatiegebaseerd filter aanmaken en bewerken

Uitleg over het aanmaken, inzien en bewerken van een prestatiegebaseerd filter.

In deze instructie staat beschreven hoe een prestatiegebaseerd filter aan te maken, in te zien en te bewerken is en hoe de prestaties uit het filter te te exporteren zijn.

Algemene uitleg over het gebruik van filters in Ons en over de soorten filters die er bestaan, is te vinden in Filters in Ons: toelichting en inrichting

Benodigde autorisaties

 • Taak: Applicatie instellingen beheren

 • Taak: Applicatiebeheer

Prestatiegebaseerd filter aanmaken en instellen

 1. Ga naar Beheer Filter .

 2. Klik onderin het scherm op Toevoegen.

 3. Geef het filter een logische naam en optioneel een beschrijving.

 4. Kies of er een nieuw filter gemaatk moet worden, of een kopie van een reeds bestaand filter.

 5. Vink Filter op prestatieniveau aan. Dit zorgt ervoor dat dat bij de volgende stap de keuze uit financieringsvormen verschijnt.

 6. Geef aan welke financieringsvormen geporteerd moeten worden. De opties die getoond worden zijn alle in de applicatie aanwezige financieringsstromen. Uitzondering: De keuze 'onbekend', deze is niet gebaseerd op een zorglegitimatie. Deze representeert niet-geligitimeerde uren.

 7. Kies de gewenste codering. Dit bepaalt onder welke benaming of code de prestatie geëxporteerd wordt.

Prestatiegebaseerd filter inzien

 1. Ga naar Beheer Filter .

 2. Klik op het gewenste filter.

 3. Door op de naam van een product te klikken kan je aangeven onder welke code de prestatie geëxporteerd moet worden.

 4. Een rood vraagteken achter de naam van een product betekent dat nog niet expliciet is aangegeven of deze prestatie wel/niet geëxporteerd moet worden. Er mogen geen rode vraagtekens aanwezig zijn. Wanneer dit wel zo ls dit wel zo is, is het filter ongeldig en niet te gebruiken bij exports en rapporten.

 5. Achter de naam staan nog twee kolommen. De eerste geeft aan wat de standaard Vektis-code voor de prestatie is. Deze is alleen zichtbaar wanneer er gen code is ingevuld, of wanneer deze afwijkt van de code die is ingevuld. De laatste kolom geeft de ingevulde code weer die meegestuurd wordt in exports en rapportages.

Prestatiegebaseerd filter: producten en prestaties exporteren

Wanneer doorgeklikt wordt op een prestatie, wordt een scherm getoond waarin de gewenste exportcode ingevoerd kan worden. Daarnaast kan aangevinkt worden of de prestatie wel of niet geëxporteerd moet worden. Na het aanmaken van een filter staat bij alle producten het vinkje 'exporteren' aan. Als een product niet geëxporteerd dient te worden, kan hier het vinkje uitgezet worden.

In het filter mbt AW319 exports wordt aangegeven wat de standaard Vektis-code voor het gekozen product is. Alhoewel een andere code kan worden ingevuld, wordt deze in de export genegeerd en wordt de aangegeven Vektis-code gebruikt. Als er veel nieuwe producten zijn, kan, behalve het oude filter aanpassen, ook een nieuw filter worden gemaakt. De correcte Vektis-codes worden dan automatisch gevuld.

Inhoudsopgave