resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Wondzorg: wondregie en overzicht via rapporten

Ons Wondzorg: wondregie en overzicht via rapporten

Uitleg over de diverse rapporten waarmee regie- en overzichtsinformatie rondom Ons Wondzorg te verzamelen is.

Overige algemene informatie over Ons Wondzorg is te vinden in deze handleidingen:

Is Wondzorg ingeschakeld? Dan zijn zijn er diverse rapporten beschikbaar waarmee regie- en overzichtsinformatie opgehaald kan worden:

  • Wondregierapportage

  • Actieve wondbehandelingen

Benodigde autorisatie

Om de rapporten te kunnen genereren, moet de gebruiker beschikken over de juiste autorisaties. Informatie hierover is te vinden in Ons Wondzorg: autorisaties.

Navigatie

De rapporten zijn te vinden in Ons Administratie: ga naar Rapporten Cliënten . Hier vind je ze onder Wondzorg

/topic-images/WondzorgRapporten_1293.jpg

Wondregierapport

Het Wondregierapport bestaat uit een export-Excelbestand met daarin alle afgesloten wondbehandeltrajecten in een periode. Deze informatie kan gebruikt worden voor het maken van de sheets die aangeleverd moeten worden bij zorgverzekeraars. Het rapport is samengesteld op basis van de monitor registratie complexe wondzorg 2020 van CZ, VGZ en Zilveren Kruis.

Het rapport is voorzien van een legenda die de herkomst van de gegevens uitlegt. Omdat de verschillende verzekeraars elk hun eigen aanleveringsformat gebruiken, is het Wondregierapport een generieke lijst waarvan je de kolommen kunt weglaten die door een verzekeraar niet vereist zijn.

Het Wondregierapport geeft ook de cliënten 'uit zorg' weer.

Rapport Actieve wondbehandelingen

Het rapport Actieve wondbehandelingen geeft een overzicht van alle actieve wondbehandelingen op de peildatum voor alle cliënten in de geselecteerde locaties. Alle wondbehandelingen waarvan een intake en eventueel vervolgrapportages bestaan, maar geen eindrapportage, komen in de lijst. Informatie over actieve wondbehandelingen is hiermee centraal beschikbaar. Het rapport voorziet in twee gebruiksdoelen:

  • Controle of er mogelijk wondbehandelingen vergeten zijn af te sluiten: Voor het genereren van het wondregierapport is het namelijk belangrijk zeker te weten dat het rapport compleet is en er geen wondbehandelingen ontbreken omdat men vergeten is de behandeling af te sluiten.

  • Inzicht en controle geven over het aantal te factureren wondbehandeltrajecten: Ons Wondzorg wordt namelijk gefactureerd op basis van actieve wondzorgcliënten. Een cliënt is actief als er nog een wondbehandeling openstaat.

Het rapport Actieve wondbehandelingen geeft ook de cliënten 'uit zorg' weer.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave