resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Wondzorg: meetinstrumenten autoriseren op basis van deskundigheid

Ons Wondzorg: meetinstrumenten autoriseren op basis van deskundigheid

Applicatiebeheerders kunnen deskundigheden gebruiken om gebruikers te autoriseren voor de meetinstrumenten van Ons Wondzorg.

Algemene uitleg

Overige algemene informatie over Ons Wondzorg is te vinden in deze handleidingen:

Deze handleiding is specifiek een aanvulling op de uitleg die we beschikbaar hebben voor:

Aandachtspunten

Door deze meetinstrumenten te configureren, kan een organisatie bepaalde functionaliteiten in de app uit- of aanzetten op basis van de deskundigheid van de gebruiker. Zo kan je hiermee bijvoorbeeld instellen dat alleen gespecialiseerde wondverpleegkundigen de mogelijkheid krijgen om een nieuw wondplan aan te maken, terwijl je wijkverpleegkundigen alleen de mogelijkheid geeft om bijvoorbeeld wondfoto's te laten toevoegen bij de cliënt.

  • Het uitvoeren van deze configuratie is niet verplicht. Voer je de configuratie niet uit, dan houdt een gebruiker van Ons Wondzorg toegang tot alle mogelijkheden in de app (mits de algemene Ons Wondzorg-autorisaties juist zijn ingesteld.

  • Het gedrag voor de Wondzorg-meetinstrumenten in de browser blijft voorlopig aan dat van andere meetinstrumenten. Het aanmaken/aanpassen van Wondzorg-metingen binnen Ons Klinimetrie (in de browser) is op het moment nog volledig uitgeschakeld.

  • Het is aanbevolen om gebruik te maken van deskundigheidsgroepen, zodat het toekennen van eventuele nieuwe deskundigheden in de toekomst eenvoudiger is.

  • Het aanpassen van deze instellingen heeft geen effect op registraties uit het verleden. Als bijvoorbeeld een bestaande wondrapportage kon worden aangepast door alle deskundigheden, dan blijft dit ook mogelijk in de toekomst, zelfs als dit naderhand word aangepast via het beheer van de meetinstrument.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave