resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Wondzorg: autorisaties

Ons Wondzorg: autorisaties

Uitleg over de autorisatietaken die nodig zijn om Ons Wondzorg te kunnen gebruiken.

Overige algemene informatie over Ons Wondzorg is te vinden in deze handleidingen: Overige algemene informatie over Ons Wondzorg is te vinden in deze handleidingen:

Je applicatiebeheerder kan de benodigde autorisatietaken voor gebruikers instellen. Naast autorisatietaken is ook het bereik van belang: de gegevens van een cliënt kunnen alleen worden geopend als deze in het standaardbereik van een medewerker ligt. Daarnaast kan een medewerker toegang krijgen tot de gegevens van een cliënt middels de escalatiefunctionaliteit.

Benodigde autorisaties voor Ons Wondzorg (via de Ons Wondzorg-app)

Voor het gebruik van Ons Wondzorg zijn de volgende taken beschikbaar:

  • Wondrapportages [van een cliënt] inzien

  • Wondrapportages [van een cliënt] aanmaken

  • Wondrapportages [van een cliënt] wijzigen

  • Wondrapportages [van een cliënt] verwijderen

We raden aan om deze taken in een rol (bijv. Wondverpleegkundige) te vatten, en deze rol aan een medewerker toe te kennen. Als je op basis van planninggebaseerd autoriseren werkt, raden we je daarnaast aan om het bereik van deze rol in te stellen op Cliënten op mijn planning.

Met deze taken kun je verschillende niveaus van toegang bouwen, afhankelijk van hoe er binnen je organisatie gewerkt wordt.

/topic-images/Wondzorg6_1295.jpg

Als medewerkers over onvoldoende autorisaties beschikken, geeft de Ons Wondzorg-app hier een melding over en kan dit in overleg met de applicatiebeheer gecorrigeerd worden.

Benodigde autorisaties voor raadplegen van Wondzorg-gegevens in Ons Klinimetrie

Als een gebruiker wondrapportages in de webapplicatie Ons Klinimetrie wil inzien, moet de gebruiker beschikken over de onderstaande autorisaties:

  • Taak Klinimetrische meetinstrumenten [van een client] inzien: deze taak is nodig om toegang te krijgen tot Ons Klinimetrie.

  • Taak Wondrapportages [van een cliënt] inzien: deze taak is nodig om Wondzorg-gegevens binnen Ons Klinimetrie te kunnen inzien.

Benodigde autorisaties voor toegang tot overzichtsrapporten

Je hebt een van de onderstaande autorisatietaken nodig om de wondzorgrapporten in Ons Administratie te genereren:

  • Taak: Genereren wondregierapportages gesloten behandelingen van alle cliënten

  • Taak: Genereren overzichtsrapportages actieve wondbehandelingen van alle cliënten

Meetinstrumenten autoriseren op basis van deskundigheid

Gebruik je de meetinstrumenten van Ons Wondzorg en wil je bepaalde functionaliteiten in de app uit- of aanzetten op basis van de deskundigheid van de gebruiker? Zie Ons Wondzorg: meetinstrumenten autoriseren op basis van deskundigheid voor meer informatie.

Inhoudsopgave