resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Wondzorg: configuratie

Ons Wondzorg: configuratie

Uitleg over de benodigde configuratiestappen rondom Ons Wondzorg

Overige algemene informatie over Ons Wondzorg is te vinden in deze handleidingen:

Inschakeling Ons Wondzorg

Ons Wondzorg geldt als aanvullende functionaliteit, waar kosten aan verbonden zijn. De functionaliteit moet daarom door Nedap aangezet worden. De Ons Wondzorg-app is altijd door gebruikers te installeren, maar zal alleen te gebruiken zijn als Ons Wondzorg door Nedap ingeschakeld is. Neem bij interesse om Ons Wondzorg te gaan gebruiken, contact op met de accountmanager voor informatie en inschakeling van de functionaliteit.

Als Ons Wondzorg is ingeschakeld en de gebruiker de Ons Wondzorg-app heeft geïnstalleerd (of als dit via MDM beschikbaar is gemaakt), wordt het tegeltje Wondzorg in de Ons Dossier-app beschikbaar en kunnen gebruikers de Ons Wondzorg-app zelf openen.

/topic-images/Ons%20Wondzorg1_1292.jpg

Het kan voorkomen dat het Ons Wondzorg-tegeltje beschikbaar is in de Ons Dossier-app, terwijl deze niet is ingeschakeld voor de omgeving. In dat geval heeft de Ons Dossier-app nog niet kunnen controleren of de functionaliteit is ingeschakeld. Op het moment dat een gebruiker dan op het Ons Wondzorg-tegeltje tikt, verdwijnt deze en wordt er een foutmelding weergegeven.

Benodigde autorisaties

Is de app eenmaal geïnstalleerd? Dan geldt dat gebruikers over bepaalde autorisaties moeten beschikken om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van Ons Wondzorg. Zie Ons Wondzorg: autorisaties voor meer informatie.

Weergavetemplates voor Wondzorg-informatie in Ons Klinimetrie uploaden

Om Wondzorg-informatie eenvoudig in de juiste weergave te kunnen bekijken in Ons Klinimetrie, bieden we standaard templates aan (json-bestanden). Door deze json-templates te downloaden uit deze handleiding en in Ons Klinimetrie te uploaden onder 'Bestaande weergaves uploaden', is het niet meer nodig om templates in Ons Klinimetrie stuk voor stuk handmatig goed in te stellen. Hiermee kan direct gebruik gemaakt worden van een door Nedap ingerichte weergave. Uitgebreide uitleg over het uploaden van templates in Ons Klinimetrie is te vinden in Ons Klinimetrie: configuratie -> Weergave instrumenten beheren.

De onderstaande lijst wordt voortdurend bijgehouden. Nieuwe templates of wijzigingen op templates worden via Ons Aankondigingen aangekondigd.

Weergave in Ons Klinimetrie

Standaard ingerichte weergave (template)

Fotorapportage

Fotorapportage

Wondbeleid

Wondbeleid

Voeding samenvatting

Voeding samenvatting

Rookgedrag geschiedenis

Rookgedrag geschiedenis

Medicatielijst

Medicatielijst

Wondanamnese

Wondanamnese

Wondrapportage follow-up

Wondrapportage follow-up

Eindrapportage

Eindrapportage

Mobiliteitssamenvatting

Mobiliteitssamenvatting

Comorbiditeiten

Comorbiditeiten


  • In deze templates is ook de optie Maak dossier-rapportages met behulp van deze weergave ingeschakeld. Hierdoor komen de samenvattingen van de Wondzorgrapportages ook in het dossier en in Caren.

  • De bestanden worden als ZIP-bestand aangeboden als dowload. De JSON-bestanden ín het ZIP-bestand zijn te gebruiken. Pak deze voor gebruik dus eerst uit (unzippen).

Toegang tot wondregie- en actieve wondbehandelingrapporten

Is Wondzorg ingeschakeld? Dan komen ook het daaraan gekoppelde Wondregierapport ende rapportage Actieve wondbehandelingen beschikbaar. Uitleg over deze rapporten is te vinden in Ons Wondzorg: wondregie en overzicht via rapporten.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave