resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Vandaag: Instellingen in het menu

Ons Vandaag: Instellingen in het menu

Beschrijving van de informatie en mogelijkheden op het scherm 'Instellingen' in het menu van Ons Vandaag

Aan de slag

Heb je de uitleg over het Instellingenscherm van Ons Vandaag gelezen? Bekijk dan onze overige documentatie over Ons Vandaag:

Via instellingen kan je verschillende instellingen wijzigen en je voorkeuren opslaan. Zo kan je onder algemeen de instelling Gebruik Agenda als startscherm inschakelen. Als je deze optie aan hebt staan opent de applicatie standaard je agenda in plaats van je planning bij het openen van de app. Ook kan je je standaard kaartendienst aanpassen.

Verder kan je jepincode wijzigen, de app vergrendelen of de biometrische verificatie in- of uitschakelen. Bovendien kun je hier de toegang intrekken om alle Ons-apps van het medewerkerportaal te ontkoppelen en alle opgeslagen gegevens op deze telefoon te verwijderen.

Daarnaast is hier te zien welke acties je als gebruiker mag doorvoeren, zoals wanneer het wel of niet mogelijk is geplande bezoeken aan te passen, of wanneer er voor het laatst gefiatteerd is. Het wel of niet doorvoeren van deze acties moet ingesteld staan in jouw weekkaartprofiel. Dit wordt doorgaans ingericht door de applicatiebeheerder van jouw zorgorganisatie.

/topic-images/OnsVandaagInstellingen2_1428.png
Applicatie(s)
Inhoudsopgave