resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Dossier-app: toelichting, configuratie en gebruik

Ons Dossier-app: toelichting, configuratie en gebruik

In dit artikel wordt toegelicht wat de mogelijkheden zijn in de Ons Dossier-app en wordt verwezen naar relevante handleidingen, die stapsgewijs uitleggen hoe de functionaliteiten gebruikt kunnen worden.

Toelichting

Met de Ons Dossier-app heeft de zorgmedewerker via een mobiel apparaat eenvoudig inzage in de dossier-gegevens van de cliënt. Gegevens kunnen ingezien worden en ook kunnen er bijvoorbeeld rapportages en metingen ingevoerd worden.

Benodigde autorisaties

Voordat de Ons Dossier-app gebruikt kan worden, moet de medewerker over een van de volgende taken beschikken:

 • Basisinkijkrol

 • Cliëntrapportage, profiel en zorgplan bekijken

 • Toegang tot het cliëntdossier, rapportages, zorgplan en profiel

 • Toegang tot het dossier van een cliënt

Bij gebruik van de experimentele functionaliteit is ook een van de volgende taken nodig:

 • Arrangeur (zorgarrangementen)

 • Basisinkijkrol

 • Cliëntagenda beheren

 • Cliëntagenda-afspraken [van een cliënt] bewerken

Cliëntoverzicht

Bij het openen van de app, krijg je het overzicht van cliënten te zien. Zie Ons Dossier-app: cliëntoverzicht gebruiken voor meer informatie en het gebruik van dit overzicht.

Cliëntdossier gebruiken in de app

In de Ons Dossier-app is het dossier van cliënten in te zien en zijn verschillende functionaliteiten beschikbaar. Zie Cliëntdossier gebruiken in de Ons Dossier app voor meer informatie.

Experimentele functionaliteit

Om onder andere de stabiliteit van nieuwe functionaliteiten ook na release nog zorgvuldig te kunnen testen, bevat de Ons Dossier-app het onderdeel "Experimentele functionaliteit". Zie Experimentele functionaliteit in de Ons Dossier-app voor meer informatie. Hier vind je onder meer informatie over de clientagenda op mobiel en Ons Klinimetrie via de Ons Dossier app (Android).

Escaleren in de app

Met behulp van de escalatie-functionaliteit kan de gebruiker het bereik van zijn of autorisaties tijdelijk vergroten. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om zorg te kunnen blijven leveren bij noodgevallen of onvoorziene situaties bij cliënten, die normaal gesproken buiten het standaard bereik van de gebruiker vallen. Zie Escaleren in de Ons Dossier-app voor meer informatie.

Donkere modus (Android)

De Dossier-app voor Android kan in de donkere modus worden weergegeven. Hiervoor ga je naar het hamburgermenu linksbovenin. Tik daar op Instellingen en tik vervolgens op Donkere modus. Je kan hier kiezen voor:

 • Systeeminstelling (automatisch)

 • Altijd donkere modus

 • Altijd lichte modus

Kies je voor de eerste optie, dan luistert de Dossier-app naar de algemene instellingen van jouw telefoon. Als je dus voor jouw telefoon hebt gekozen voor een licht thema, dan wordt de Dossier-app ook in de lichte modus weergegeven. Omgekeerd geldt hetzelfde bij een donker thema van jouw telefoon.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave