resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Dossier-app: cliëntoverzicht gebruiken

Ons Dossier-app: cliëntoverzicht gebruiken

In dit artikel wordt toegelicht wat het cliëntoverzicht in de Ons Dossier-app inhoudt en hoe je het kunt gebruiken.

Zie Ons Dossier-app: toelichting, configuratie en gebruik voor meer informatie over dit onderwerp.

Samenstelling cliëntoverzicht

Bij het openen van de app krijg je een overzicht met cliënten te zien. In deze lijst staan de cliënten wie de app het waarschijnlijk acht dat je het dossier nodig zou kunnen hebben. Op dit moment wordt die waarschijnlijkheid bepaald door:

 • Cliënten in je planning van gisteren t/m overmorgen. De gegevens van deze cliënten zijn twee dagen vóór tot en met een dag ná het geplande bezoek beschikbaar.

 • Cliënten naar wie je in de app hebt gezocht (8 dagen in Android en in iOS tot je ze zelf van lijst verwijdert).

 • Cliënten voor wie je geëscaleerd hebt, zolang je de escalatie voor die cliënten loopt (max 10 uur).

Er wordt een slotje voor een cliënt weergegeven als diegene niet meer geautoriseerd is voor een cliënt. Als de escalatiefunctionaliteit beschikbaar is, kan een medewerker alsnog toegang tot de cliënt krijgen.

Cliëntoverzicht gebruiken

 1. Het cliëntoverzicht krijg je in beeld als je de Ons Dossier-app opent, maar je kunt er ook komen door in het hoofdmenu te klikken op cliënten.

  /topic-images/Clientoverzicht_726.png
 2. Door de naam van een cliënt in het cliëntoverzicht naar links of naar rechts te vegen, verberg/verwijder je deze in de lijst (Android/iOS). Dit kan handig zijn voor het actueel houden van je cliëntlijst als je bijvoorbeeld per ongeluk de verkeerde cliënt hebt opgezocht. Zodra je de cliënt opnieuw opzoekt, verschijnt deze weer in de lijst.

  In iOS kunnen alleen cliënten, die NIET op de looplijst staan of bij wie op de achtergrond geen synchronisatieproces loopt, verwijderd worden.

 3. Typ in de zoekbalk om een cliënt te zoeken. Zodra er twee karakters zijn getypt, komt er een lijst met suggesties in beeld.

  Cliënten uit zorg zijn in de app enkel nog twee weken zichtbaar als ze voor het uit zorg gaan ook al in het cliëntoverzicht stonden. Bij de cliënt is wel zichtbaar dat diegene uit zorg is.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave