resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Aankondigingen: tabblad Nieuw

Ons Aankondigingen: tabblad Nieuw

In deze handleiding lees je hoe je het tabblad Nieuw gebruikt om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen in Ons.

Het tabblad Nieuw is gemaakt om je te helpen om op de hoogte te blijven, zodat je niks mist. Dit tabblad is niet gemaakt om niet-actuele informatie in terug te zoeken.

Op dit tabblad zie je alle aankondigingen die recent zijn gepubliceerd, maar die nog niet zijn 'gearchiveerd'. Naast de naam van dit tabblad, linksboven in de hoek, zie je hoeveel nieuwe aankondigingen er op dit moment zijn. Op het moment dat je dit tabblad opent, wordt er nog geen nieuwe aankondiging weergegeven: die moet je eerst selecteren in de lijst aan de linkerkant.

Beschikbare filters

  • Alle: hiermee geef je alle aankondigingen weer die je niet hebt gearchiveerd, ongeacht of deze al wel of niet gelezen of wel of niet met een ster gemarkeerd zijn.

  • Ongelezen: hiermee geef je alle aankondigingen weer die je niet hebt gearchiveerd en nog ongelezen zijn.

  • Met ster: hiermee geef je alle aankondigingen (gelezen en ongelezen) weer die je niet hebt gearchiveerd, maar wel met een ster hebt gemarkeerd.

Markeren met ster

Links naast een nieuwe aankondiging staat een ster waar je op kunt klikken. Deze functionaliteit helpt je bij het markeren van je aankondigingen. Je kunt aankondigingen met een ster filteren door de optie Met ster op dit tabblad te gebruiken. Je kunt deze filtering eventueel ook in het archief gebruiken.

Gebruik dit hulpmiddel om de aankondiging te markeren zodat je weet dat je er op een later moment nog iets mee moet doen.

Archiveren

Op het moment dat je met je muis over een aankondiging beweegt, verschijnt rechts in het veld de knop Archiveer. Hiermee verwijder je deze aankondiging van de pagina Nieuw. Elke aankondiging is beschikbaar in het archief, ongeacht of je deze knop hebt gebruikt.

Gebruik dit hulpmiddel om de aankondigingen waar je niet meer iets mee hoeft te doen, te verbergen.

Aankondigingen ouder dan 7 weken, ongeacht een markering met ster, worden automatisch naar het archief verplaatst.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave