resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Mini moves gebruiken

Mini moves gebruiken

Mini Moves is een eenvoudige versie van Ons Planning, die bedoeld is om de planning voor een bepaalde medewerker of cliënt snel op te vragen. Deze wordt bijvoorbeeld gebruikt door telefonistes of door medewerkers met bereikbare dienst.

Benodigde autorisaties

  • Mini Moves

Toegang tot mini moves

Mini Moves is te bereiken via het HUB-icoon Mini Moves. Medewerkers met toegang tot Mini Moves hebben de mogelijkheid om de planning eenmalig te wijzigen. Met deze rechten kun je geen structurele wijzigingen maken.

Mini Moves gebruiken

Door te zoeken op de naam van een cliënt of medewerker wordt informatie getoond over die persoon. Klik op de naam van de medewerker of cliënt om meer informatie in te zien. Je kunt vanuit Mini Moves de planning beïnvloeden door cliëntbezoeken te annuleren. Dat doe je via het kruisje achter de dienst- of cliëntnaam.

Het is ook mogelijk een team te selecteren. Je krijgt dan informatie te zien over de medewerkers en planning in dit team. Standaard worden de medewerkers van dit team getoond. Een handige functie is het zien wie bereikbare dienst heeft voor dit team.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave