resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Medewerkers toevoegen en verwijderen

Medewerkers toevoegen en verwijderen

Dit artikel legt uit hoe je medewerkers toe kunt voegen in Ons.en hoe je bepaalde medewerkers kunt verwijderen.

Als nieuwe medewerkers in dienst komen, moeten ze worden toegevoegd in Ons Administratie. Dit kan handmatig of via een import. Het is ook mogelijk om medewerkers (automatisch) te importeren. Zie daarvoor: Gegevens importeren in Ons via XML-importbestanden.

Als een medewerker uit dienst gaat, moet een einddatum aan zijn contract worden gegeven. Zie Contractgegevens van een medewerker bewerken voor meer informatie.

Medewerkers verwijderen

Je kan een medewerker verwijderen via een xml-import door middel van mutatiecode 3, zolang er nog geen account voor die medewerker was aangemaakt. Je kunt echter ook medewerkers verwijderen via Ons Administratie. Hiervoor heb je de taak Applicatie instellingen beheren nodig. Het verwijderen kan echter alleen als er nog geen zorgregels (of financiële boekingen) of bijvoorbeeld dossierrapportages aan de medewerker zijn gekoppeld.

Ga naar de medewerker in Ons Administratie en klik op Personalia. Klik linksonder in de pagina op Medewerker verwijderen. Er wordt vervolgens een waarschuwing weergegeven waarin je de verwijdering moet bevestigen.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave