resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Klinimetrie: navigatie en overzicht

Ons Klinimetrie: navigatie en overzicht

Beschrijving van de menukeuzes en het overzicht van de applicatie

Navigatie

 • Ons Klinimetrie is te bereiken via het Dossier-icoon in de Hub. Daarmee navigeer je direct naar de landingspagina van Ons Dossier. Hier zoek je de client op en vervolgens vind je in het dossier van deze client de knop Klinimetrie.

 • Bevind je je in Ons Administratie in de gegevens van een specifieke client? Dan kun je via de knop Clientdossier eenvoudig naar het clientdossier van de client. Daar vind je in het menu de optie Klinimetrie.

 

Meer informatie is te vinden in Ons Dossier: Hub-landingspagina beheren

Overzicht

/topic-images/Klinimetrie%20overzichtspagina_787.png

Hub-balk

Via de horizontale hub-balk bovenin kan de gebruiker onder meer overstappen naar andere applicaties. Ook is hier communicatie met andere gebruikers mogelijk via Ons Berichten. Via 'Mijn profiel' zijn diverse persoonlijke settings aan te passen.

Menubalk

Aan de linkerzijde is het hoofdmenu te vinden.

 • De menubalk toont bovenin relevante clientwaarschuwingen en informatie over het reanimatiebeleid.

 • De knoppen in deze balk leiden de gebruiker naar alle Dossier-onderdelen, zoals het onderdeel 'Profiel', 'Zorgplan', Documenten', 'Agenda en 'Klinimetrie'.

 • Via de knop 'Snelkoppelingen' komt de gebruiker bij een pagina waar alle voor de organisatie ingerichte links naar SSO-koppelingen terug te vinden zijn.

 • Het linkje 'Info' bij de gegevens van de clientopent een extra menu-item waarin detailinformatie van de client terug te vinden is, zoals adres- en contactgegevens en het BSN. Ook kan de gebruiker hier via de knop 'Brieven versturen' brieven of etiketten aanmaken voor clientcommunicatie.

Klinimetrie: Overzicht

Via het menu-item 'Klinimetrie' opent rechts van de menubalk een overzicht van alle meetinstrumenten die zijn ingevuld bij de cliënt. In dit voorbeeld zijn metingen vastgelegd voor de REPOS, USD, Barthel-Index en de Trunk Control test. De metingen kunnen op verschillende manieren worden getoond, namelijk in een grafiek (REPOS en Motricity Index, deze laatste tonen we niet in het voorbeeld ), het aantal metingen in een afgelopen periode (USD) of alleen de laatste meting (Barthel Index en Trunk Control Test).

Klinimetrie submenu: Zorgvraagtypering en tijdlijn

Binnen het onderdeel Klinimetrie is bovenaan horizontaal een submenu te vinden met twee items:

 • Zorgvraagtypering: dit is voor het GGZ Zorgprestatiemodel van belang. Meer informatie:Zorgvraagtypering

 • Tijdlijn

/topic-images/Klinimetrie%20tijdlijn_806.jpg

Op de tijdlijn staan voor de cliënt alle ingevulde instrumenten in chronologische volgorde. Zo is snel inzichtelijk wanneer en welke metingen bij een cliënt zijn ingevuld. De tijd boven de titel van het meetinstrument is de tijd die ingevuld staat bij het tijdveld in het meetinstrument zelf. De datum en tijd onder de naam van de medewerker die het meetinstrument aangemaakt heeft, is de datum en de tijd waarop het meetinstrument daadwerkelijk opgeslagen is.

Via het selectieveld linksboven in het scherm kan de weergave beperkt worden tot het tonen van het geselecteerde specifieke meetinstrument.

Cliënten zoeken via de Dossier landingspagina

/topic-images/clientzoekscherm_1741.png

De Dossier-landingspagina vormt een handig startscherm voor gebruikers die gebruik maken van Ons Klinimetrie en in het Dossier van de cliënt werken. Via deze pagina is het mogelijk andere cliënten op te zoeken en direct te navigeren naar andere Klinimetrie- en Ons Dossier-onderdelen. Zo biedt de overzichtspagina een overzicht van en navigatie naar:

 • Taken: Kwaliteitsmonitor-taken van de gebruiker in Ons Kwaliteitsmonitor. Door op de taak te klikken, wordt de gebruiker direct doorgeleid naar de specifieke taak in Ons Kwaliteitsmonitor.

  Gebruikers moeten over de juiste autorisaties beschikken om toegang te hebben tot Ons Kwaliteitsmonitor. Raadpleeg voor meer informatie Ons Kwaliteitsmonitor: configuratie

 • Overdracht: de Overdrachtsrapportage uit Ons Administratie (Rapportages) en de overdrachtsagenda uit Ons Agenda (Agenda)

Via het linker menu is het Klinimetrie-onderdeel 'Excel-rapportages' te bereiken, alsmede het onderdeel 'Beheer' (bij beschikking over de juiste autorisaties).

Navigatie

De pagina is te bereiken via de link 'Cliënt zoeken' of door op het Ons Dossier-logo te klikken, linksboven in het scherm.

Meer uitleg over deze pagina is te vinden in Ons Dossier: Hub-landingspagina (cliënt zoekscherm) beheren.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave