resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Klinimetrie: Excel-rapport bij meetinstrument

Ons Klinimetrie: Excel-rapport bij meetinstrument

Uitleg over de mogelijkheid om Excel-rapporten uit te draaien over diverse Klinimetrie-meetinstrumenten

Ons Administratie biedt de mogelijkheid aan om Excel-rapporten uit te draaien over bepaalde Ons Klinimetrie-meetinstrumenten. De rapporten bieden op een overzichtelijke manier informatie over resultaten uit meetinstrumenten die bijvoorbeeld relevant kan zijn voor zorgverzekeraars of andere externe (controlerende) instanties.

Momenteel ondersteunt deze functionaliteit Excel-rapporten voor de Barthel-Index, COVID-registraties en -vaccinatieregistraties, de USER en de EDIZ.

Navigatie

De Klinimetrie-Excel rapporten zijn terug te vinden in Ons Administratie bij het onderdeel Rapporten: ga naar Ons Administratie Rapporten Cliënt Klinimetrierapportages .

Excel-rapport: overzicht en aanmaken

/topic-images/Excel-rapporten_800.png

De pagina toont de voltooide rapporten en geeft de mogelijkheid om deze te downloaden. Nieuwe rapportages zijn aan te maken door het gewenste rapporttype te selecteren en de keuze via de knop 'Nieuwe Excel-rapportage' te bevestigen.

Starten aanmaak nieuw rapport

/topic-images/Klinimetrie%20rapportage%20Barthel%20maken_801.png

Via de knop 'Nieuwe Excel-rapportage' verschijnt een nieuwe pagina. Hier is informatie te vinden over de inhoud van het aan te maken rapport. Ook is hier gelegenheid om een periode in te geven, inclusief een beschrijving, die als titel van het rapport opgeslagen zal worden.

Het rapport is te genereren via de knop 'Aanmaken'. Via een notificatie met een aflopende spinner is vervolgens de voortgang van het aanmaken in te zien, totdat het rapport gereed is.

Aangemaakt rapport openen

Via de link 'Download' bij het aangemaakte rapport is het rapport als Excel-bestand te downloaden en vervolgens te openen.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave