resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Planning: kilometers registreren

Ons Planning: kilometers registreren

Als de automatische kilometerberekening aanstaat, is het ook mogelijk om de kilometers automatisch te laten berekenen vanuit de routes via Planning is Realisatie.

De gemaakte declarabele kilometers zullen dan samen met de zorgregels automatisch in Ons Administratie geïmporteerd worden.

Let op: Wanneer je dit op deze manier inricht wordt er niet gekeken naar de toegestane declaratiesoorten in het weekkaartprofiel, maar naar de declaratiesoort die aan het gebruikte vervoermiddel is gekoppeld.

Voor deze instelling is het noodzakelijk om in Ons Planning de juiste declaratie-instellingen aan te zetten. Bekijk daarvoor 'Vervoermiddelen beheren' in de handleiding Reistijdberekening in Ons Planning: toelichting, configuratie en gebruik.

/topic-images/km-reg-planning_1132.png

Het bovenstaande is te zien in de weekkaart van de medewerker. De weekkaart is te vinden via: Zorg Weekkaarten . Onder het kopje 'Kilometerdeclaraties' zijn de gemaakte kilometers te vinden in de blauw-omrande velden.

Voor de bepaling van de kilometers wordt een locatie gebruikt van cliënten en medewerker. Dit wordt gedaan op basis van postcode en huisnummer. Indien echter in Ons Planning een Andere locatie van een cliënt is geselecteerd, wordt die locatie gebruikt voor de routeberekening.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave