resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Koppeling tussen profielvragenlijst en zorgplan configureren

Koppeling tussen profielvragenlijst en zorgplan configureren

Instructie over de uit te voeren inrichtingshandelingen bij het opzetten van een koppeling tussen een profielvragenlijst en een zorgplan

In deze handleiding staat uitgelegd hoe de koppeling tussen profielvragenlijst en zorgplan tot stand moet worden gebracht. Meer informatie en toelichting over de bedoeling en de effecten van deze koppeling is te vinden in Koppeling van profielvragenlijst aan zorgplan toegelicht.

Benodigde autorisaties

  • Benodigde taak: Vragenlijsten beheren

Configuratie

  1. Ga in Ons Administratie naar Beheer Instellingen Dossier-instellingen Vragenlijstbeheer .

  2. Klik op de titel van de te koppelen vragenlijst.

  3. Klik op de naam van de te koppelen categorie.

  4. Klik op de naam van de te koppelen groep.

  5. Selecteer in het vak Belangrijk voor zorgplan de aandachtspuntdefinitie uit de zorgplaninrichting waar de groep mee gekoppeld moet worden.

    /topic-images/2019-07-30%2011_20_13-Vragenlijstbeheer_413.png
  6. Klik tot slot op Opslaan .

  7. De vragenlijst zal bij het invullen bij de cliënt nu per vragengroep een vinkje bevatten: Aandachtspunt voor zorgplan staat niet standaard aan en dient door de gebruiker te worden aangevinkt als dit deel van de vragenlijst aan het aandachtsgebied van het zorgplan gekoppeld moet worden.

Instellen koppeling op basis van drempelwaarde

Moet er niet alleen een koppeling zijn met het zorgplan, maar moet deze koppeling pas tot stand komen als er een bepaalde score wordt behaald op een vraag? Geef dan bij Maximale score in wat de maximaal te behalen score is binnen de groep. Geef vervolgens bij Drempelwaarde in wat de behaalde score in de groep met vragen moet zijn, om het vinkje Aandachtspunt voor zorgplan automatisch te activeren bij het invullen van de vragenlijst bij een cliënt.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave