resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Zorgplannen van een cliënt inzien

Zorgplannen van een cliënt inzien

Uitleg over de te volgen navigatie en over de informatie op het scherm bij een zorgplan.

Benodigde autorisaties

Het zorgplan inzien in Ons Dossier: navigatie

  1. Ga naar Ons Dossier en zoek de client op.

  2. Klik op het menuitem Zorgplan.

Informatie op de pagina toegelicht

/topic-images/1_383.png

Het zorgplan-overzicht bij de cliënt toont:

  • Een eventueel aanwezig concept zorgplan: afhankelijk van de toegekende autorisaties bij de gebruiker zijn details van het zorgplan in te zien via de knop Bewerk concept zorgplan. Het gaat dan om het overkoepelende domein (kopje), bijbehorende aandachtpunten (linker kolom), doelen (middelste kolom) en acties (rechter kolom). Verder zijn knoppen beschikbaar om het concept plan te printen of te verwijderen.

  • Een eventueel aanwezig actueel zorgplan: het actuele plan onderscheidt het overkoepelende domein (kopje), bijbehorende aandachtpunten (linker kolom), doelen (middelste kolom) en acties (rechter kolom).Per aandachtspunt zijn knoppen aanwezig om(voortgangs)rapportages in te zien. Door op de titel Actief zorgplan te klikken, verschijnt een extra optie om het zorgplan te archiveren. Wordt er gebruik gemaakt van de functionaliteit Zorgplan kwantificeren? Dan is deze functionaliteit beschikbaar via de knop Bekijk tijden.

  • Eventueel aanwezige gearchiveerde zorgplannen (via linkje Toon alle zorgplannen): elk gearchiveerd zorgplan is te openen via de link Oud zorgplan. Ook zijn knoppen aanwezig om gearchiveerde zorgplannen te downloaden. Bij gebruikmaking van de functionaliteit Zorgplan kwantificeren, is deze functionaliteit beschikbaar via de knop Bekijk tijden.

Het zorgplan inzien via de Ons Dossier-app

Uitleg over het inzien van het zorgplan via de Ons Dossier app is te vinden in Ons Dossier app gebruiken.

Het zorgplan inzien via Caren

Uitleg over het inzien van het zorgplan via Caren is te vinden in de Caren Kennisbank.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave