resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Financieel dashboard: het factuurregel en declaratieregeloverzicht

Financieel dashboard: het factuurregel en declaratieregeloverzicht

Dit overzicht is toegankelijk via de widget 'Factuur-/ declaratieregeloverzicht of via 'Factuur-/declaratieregeloverzicht' in het hoofdmenu (via het huisje). Hier vind je een overzicht van alle gedeclareerde factuur- en declaratieregels uitgesplitst per tijdsperiode, waarin te zien is welke regels geaccepteerd, in afwachting of goedgekeurd zijn.

/topic-images/declaratieregel%20overzicht_1076.png

Uitleg weergave

Hier wordt een overzicht getoond waarbij het mogelijk is te filteren en te sorteren.

Sorteren

De verschillende kolommen zijn te sorteren op het moment dat er een pijltje staat. Ook verschijnt dit pijltje op het moment dat er over de kopregel van de kolom wordt bewogen met de muis.

Filtering

Indien de kolomkop onderstreept is, kan hier gefilterd worden op de daarin aanwezige waardes. Dit is bijvoorbeeld te zien bij 'Debiteur'. Door te klikken en een gedeelte van de naam van een debiteur of aangemaakte debiteurgroep te typen, zal enkel die informatie getoond worden die nog van toepassing is. Ook bij 'Product' is het bijvoorbeeld mogelijk om een gedeelte van de naam van een product of aangemaakte productgroep te typen.

Doorklikken naar detailinformatie

Is een tekst onderstreept, dan is het mogelijk door te springen naar een plek in een andere applicatie of naar de relevante informatie in het Financieel dashboard. Zo kan er direct naar de cliënt, debiteur of het tarief in Ons Administratie gesprongen worden. Ook is het mogelijk naar de bron te gaan, bijvoorbeeld via het klokicoontje, waarmee je direct doorgestuurd wordt naar het periodeoverzicht van de zorgregels waar de boekingen vandaan komen. Via het document-icoontje 'Open bijbehorende factuur/declaratie' opent het scherm 'Declaratie-/Facturatiedetails' dat bij de desbetreffende factuur of declaratie hoort. Meer informatie hierover is te vinden in Financieel dashboard: Factuur- en declaratie overzicht.

Selectie tijdsperiode

Bovenaan de pagina is het mogelijk een selectie te maken in week, periode of maand en op jaar. Er zullen enkel resultaten getoond worden waarbij regels in de facturen/declaraties voorkomen die zich binnen de geselecteerde periode bevinden. Op basis van de begindatum van de factuurregel, zal deze getoond worden in het overzicht van de grafiek.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave