resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Farmed EVS-koppeling activeren

Farmed EVS-koppeling activeren

Gebruik je als klant FarMedRx als elektronisch voorschrijfsysteem en werkt de apotheker mee in dat systeem om de toedienlijst aan te maken, dan kan je een koppeling maken tussen FarMedRx en Nedap om toedienlijsten af te tekenen in Ons Medicatie.

Wil je meer info over het gebruik van Ons Medicatie? Zie dan Ons Medicatie: toegelicht voor meer informatie.

Apotheek toevoegen in Ons Administratie

Voordat je de koppeling door Nedap kan laten activeren, moet je een nieuwe apotheek aanmaken met de AGB-code van jullie zorgorganisatie. Die AGB-code vind je door naar Beheer Instellingen Locatiegram te gaan en de naam van jullie zorgorganisatie aan te klikken (het hoogste niveau).

Vervolgens zie je onder Overige informatie de AGB-code(instelling) staan. Die AGB-code gebruik je om een apotheek bij een cliënt aan te maken. Hiervoor voeg je een professioneel contact toe. Zie Externe zorgleveranciers / professionele contacten toevoegen en koppelen aan cliënten voor meer informatie. Gebruik daarbij de AGB-code die je hierboven hebt opgezocht.

Koppeling activeren

Vooralsnog kan de koppeling alleen op testomgevingen worden geactiveerd. Houd Ons Aankondigingen in de gaten voor de precieze releasedatums.

Voordat Nedap de koppeling kan activeren, moet je eerst contact opnemen met support@farmedvisie.nl en vragen of zij een API-gebruiker in FarMedRx kunnen inrichten. Aanvullend moet je ook een extra verklaring ondertekenen.

Als je bovenstaande stap hebt doorlopen, dien je een taakticket via TOPdesk in bij Support via Een taak indienen Functionaliteit inschakelen Koppeling met FarmedRX eTDR om de koppeling tussen FarMedRx en Nedap aan te vragen.

Probleemoplossing

Tijdens acceptatietesten kan je contact opnemen met FarMedvisie via support@farmedvisie.nl voor vragen over inrichting, firewall-configuratie en meer.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave