resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Planning: medewerkers aan een team toewijzen

Ons Planning: medewerkers aan een team toewijzen

Als een medewerker ingeroosterd moet kunnen worden in het reguliere roosterproces, dan moet deze gekoppeld zijn aan een team.

Benodigde autorisaties

  • Ons Planning - Plannen en roosteren (Alle teams)/Ons Planning - Plannen en roosteren (Eigen teams)

  • Ons Planning - Roosteren (Eigen teams)

Teamtoewijzing maken

Er zijn twee manieren om de medewerker te koppelen aan het team. Je kunt zelf kiezen welke optie je gebruikt.

Aanvullende informatie

  • De medewerker heeft 2 maanden vóór de ingangsdatum en 7 dagen ná de einddatum van het lidmaatschap toegang tot het (team)rooster.

  • Het lidmaatschap dat automatisch zichtbaar is, is het team waar de medewerker in Ons Administratie aan gekoppeld is. Dit team wordt aangeduid met het label 'primair'. Dit lidmaatschap is ook niet te wijzigen in Ons Planning.

  • Teamtoewijzingen bij medewerkers zijn ook in te zien via het medewerkervenster, een handige pop-up die in het rooster of in het planscherm zelf op te roepen is bij de medewerker. De teaminstellingen zijn vooralsnog nog niet aan te passen vanaf deze plek. Uitleg over deze pop-up is te vinden in Medewerkerinformatie in het rooster- en planscherm bekijken.

Zichtbaarheid van medewerkers zonder contract op het blokplanscherm

Op het blokplanscherm wordt een medewerker altijd weergegeven als diegene in de geopende week een lidmaatschap of toegewezen plankaartje heeft. Daarnaast is de medewerker ook zichtbaar:

  • In de twee weken vóór deze desbetreffende week.

  • Als er in de toekomst een toegewezen plankaartje is.

  • In de twee weken na het laatste toegewezen plankaartje.

De bovenstaande voorwaarden gelden ook als de medewerker geen lidmaatschap heeft in het team. Als een medewerker geen contract heeft, maar wel aan een van de bovenstaande voorwaarden voldoet, dan blijft de medewerker zichtbaar en wordt de meldin Geen contract weergegeven. Een medewerker die zichtbaar is in de week waarop de planning wordt geopend, blijft in andere weken ook zichtbaar als je met de pijlknoppen linksboven op de pagina naar die weken navigeert. Als je de planning in een ander weeknummer opent waarin niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, dan is deze medewerker ook niet meer zichtbaar

Zichtbaarheid van medewerkers op het roosterscherm

Een medewerkers is in het roosterscherm zichtbaar als diegene een toegewezen lidmaatschap heeft in de betreffende periode of maand en ook wanneer het lidmaatschap gedurende deze periode of maand afloopt. In dat laatste geval is de medewerker niet meer zichtbaar vanaf de eerstvolgende periode/maand.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave