resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Diensten configureren

Diensten configureren

Een dienst is in Ons Planning een tijdsvenster waarin zorgmomenten kunnen worden ingepland en medewerkers op geroosterd. Je kunt diensten naar eigen inzicht maken en wijzigen.

Het wijzigen van de dienstinstellingen of het verwijderen van de dienst kan ernstige gevolgen hebben voor de planning. Het 'uitvinken' van een dienst voor een bepaalde dag bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat alle zorgmomenten voor die dag en dienst worden uitgepland. Het opnieuw activeren van de dienst op een dag, zorgt er daarbij niet voor dat de zorgmomenten automatisch weer ingepland worden!

Heb je per ongeluk toch een dienst uitgezet? Zet de dienst dan weer aan, en kijk vervolgens bij de geschiedenis van de dienst. Met behulp van de daar weergegeven informatie kan je de diensttoewijzingen handmatig vullen.

Benodigde autorisatie

  • Taak: Toegang tot Ons Planning - Applicatiebeheer

Navigatie

Diensten worden per team geconfigureerd. Selecteer eerst het team en ga dan in het hoofdmenu naar Diensten.

Dienst wijzigen

/topic-images/Dienst_bekijken_1944.png
  • Door op de kopjes te klikken, is de informatie eronder aan te passen.

  • Diensten pas je aan vanaf de week die je in beeld ziet. Boven in beeld kan je door de weken bladeren. Wil je bijvoorbeeld een dienst verwijderen vanaf week 48 en is het nu week 43? Blader dan eerst door naar week 48 en maak daarin de gewenste aanpassing. De aanpassing zal dan vanaf week 48 worden doorgevoerd.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave