resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Cockpit: inzage in capaciteitsmanagement via vergelijking contracturen

Cockpit: inzage in capaciteitsmanagement via vergelijking contracturen

Uitleg over de te nemen stappen om via de cockpit de medewerkerinzet te kunnen vergelijken met de beschikbare medewerkercapaciteit.

Benodigde autorisaties

  • Taak: Toegang tot alle medewerkers in de Cockpit

Uitgangspunten en bijzonderheden

  • De vergelijking neemt alleen directe uren mee die in de dagstaat als zorgregels zijn ingevoerd. Indirecte uren en weekkaarturen (zoals scholing, training, werkoverleg, etc.) worden niet meegenomen in de berekening, ook niet als deze als 'werktijd' zijn aangemerkt.

  • De cockpit toont altijd een volledige periode. Als de geselecteerde periode nog niet is verlopen, zullen de komende weken altijd een negatief aantal tonen. Hierdoor kan het aantal uren in de cockpit verschillen met het daadwerkelijke compensatiesaldo van de medewerker.

Te nemen stappen

  1. Ga naar Zorg Cockpit . Selecteer Inzicht medewerker .

  2. Het organigram verschijnt:de autorisatie voor de Cockpit zorgt ervoor dat de gebruiker op deze wijze toegang heeft tot het volledige organigram. Selecteer het team waar de Cockpit informatie over moet tonen. Wordt een bovenliggende locatie geselecteerd? Dan worden ook alle cliënten van de onderliggende locaties meegenomen in het overzicht.

Uitleg onderdelen op het resultaatscherm

/topic-images/2019-06-13%2010_42_11-Inzicht%20medewerker%20week%2021%20t_m%20week%2024%202019_285.png

Zodra het team is geselecteerd, verschijnt een lijst met medewerkers. Per medewerker zijn de contracturen te zien en per week de meer (rood)/minder (geel) realisatie van de contracturen. Door met de muis stil te staan op de kleuraanduiding, verschijnt een tooltip met het aantal te veel of te weinig gewerkte uren.

De laatste rij bevat het totaal aantal uren van deze periode ten opzicht van het contract van alle medewerkers uit het team.

Ook is het via de naam van de medewerker mogelijk door te klikken naar de geregistreerde zorgregels van de medewerker.

Via de knop 'Organigram' keert de gebruiker direct terug naar het organigram, om vanaf daar een eventuele nieuwe selectie aan te maken.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave