resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Cliënten toevoegen via de cliëntwizard

Cliënten toevoegen via de cliëntwizard

Met de cliëntwizard kunnen medewerkers eenvoudig nieuwe cliënten aanmaken in Ons Administratie en de bijbehorende basisgegevens in het systeem invoeren.

Er kunnen situaties voorkomen waarbij een zorgverlener zelf een cliënt moet invoeren of administratie moet vastleggen rondom een cliënt die nieuw wordt opgenomen op een locatie waar de zorgverlener voor werkt, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een opname in het weekend of in de avonduren. Vaak heeft de betrokken zorgmedewerker dan niet het recht om nieuwe cliënten aan te maken. Of de medewerker beschikt wel over de juiste rechten, maar ervaart het als te complex en ingewikkeld om de benodigde administratie, die op verschillende plekken in het systeem ingevuld moet worden, snel in het systeem te kunnen vastleggen.

In deze situaties kan de cliëntwizard ingezet worden. Via de wizard kan een cliënt met enkele eenvoudige stappen in zorg genomen worden, waarbij de meest noodzakelijke gegevens van de cliënt vastgelegd worden en de zorgverlening gelijk opgestart kan worden. Minder noodzakelijke gegevens van de cliënt kunnen dan later alsnog via de normale invoervelden toegevoegd worden, bijvoorbeeld door de centrale cliëntadministratie op de eerstvolgende kantoordag.

Benodigde autorisaties

  • Taak: Applicatiebeheer

  • Taak: Cliëntbeheer (of Cliënt in zorg nemen via wizard)

Applicatie(s)
Inhoudsopgave