resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
ADP-, Afas- en SDB-verloningsexport

ADP-, Afas- en SDB-verloningsexport

Uitleg en instructie over het exporteren van verloningsgegevens via de ADP of Afas verloningsexport

Benodigde autorisatie

  • Taak: Export- en financiële instellingen beheren en exporteren

Met de ADP-, Afas en SDB-verloningsexport-functionaliteit in Ons is het mogelijk om verloningsgegevens uit Ons te exporteren via een bestandsformaat dat vervolgens ingelezen kan worden in ADP, Afas of SDB. De werking en inrichtingsopties voor de drie verloningspakketten is volledig identiek.

Inrichting: te nemen stappen

  1. Om gebruik te kunnen maken van de ADP of Afas-verloningsexport-functionaliteit moet het exportprofiel van het type ADP (Afas gebaseerd) of Afas geactiveerd worden. Voor SDB moet het exportprofiel SDB verloning geactiveerd worden. Uitleg hierover is te vinden in Exportprofiel aanmaken.

  2. Klik op de naam van het ADP, Afas-, of SDB-exportprofiel om de inrichtingsopties van het profiel in te zien.

  3. Richt het exportprofiel in. Uitleg over de diverse invulvelden is te vinden in Inrichting onderdelen exportprofiel bij verloningsexports.

Export uitvoeren: te nemen stappen

  1. Volg voor het uitvoeren van de export de diverse stappen en controles uit de handleiding Toelichting op het exporteren van gegevens naar rooster- en verloningspakketten.

  2. Specifieke uitleg over de uit te voeren handelingen bij een test- en productie-export zijn te vinden in Het draaien van een test- of productie-export.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave