resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Vernieuwde Ons Aankondigingen op testomgevingen

10-07-2020

Op basis van jullie feedback hebben we hard gewerkt om Ons Aankondigingen overzichtelijker te maken en de workflow te verbeteren. Zo is bijvoorbeeld de lay-out van een likje verf voorzien, zijn de filters vernieuwd en kun je aankondigingen favoriet maken.

In de Webcast van 24 juni heb je daar het eerste voorproefje van gekregen, maar vanaf nu kun je zelf testen hoe het werkt. Wij hebben de testomgevingen alvast gevuld met testaankondigingen, zodat je:

  • op het Tabblad ‘Nieuw’ favoriete aankondigingen een ster kunt geven, de aankondigingen kunt filteren op Alle, Ongelezen en Met ster, of de aankondigingen in het Archief kunt plaatsen.
  • op het tabblad ‘Archief’ kunt filteren op Functionaliteit of Release notes (eventueel Met Ster), een filter van meerdere applicaties en versienummers kunt instellen, binnen een bepaald tijdsbereik of op een specifieke dag kunt zoeken, en kunt zoeken naar bepaalde sleutelwoorden.

Probeer de nieuwe versie uit en stuur je feedback naar ons toe via martijn.vandewiel@nedap.com! Wij delen later de precieze datum waarop deze versie op productieomgevingen beschikbaar is. Bekijk de vernieuwde handleiding voor meer informatie.