Stopzetting ondersteuning Internet Explorer 11 door Nedap Ons applicaties en Caren

26-06-2020

Vanaf 1 januari 2021 bieden de Nedap Ons applicaties en Caren geen ondersteuning meer voor het gebruik van de applicaties via Internet Explorer 11 (IE 11). Wij raden aan om tijdig over te schakelen op een browser die wel ondersteund blijft door de Nedap Ons applicaties en Caren. Informeer ook medewerkers en gebruikers die thuis gebruik maken van Ons of Caren hierover. De onderstaande browsers worden ook na 1 januari 2021 ondersteund. Bij alle genoemde browsers gaan wij bij de ondersteuning uit van de meest recente versie:

• Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Safari (Mac)

Meer informatie over browserondersteuning is te vinden op het Supportportaal onder 'Systeemeisen.

Meer informatie
Uitgebreide informatie over deze stopzetting is beschikbaar in deze mailing, die op 26 juni verstuurd is aan alle contactpersonen bij de zorgorganisaties die met Ons werken.