resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Statuspagina als bron voor storingsinformatie

02-09-2021

Omdat wij onze snelheid van informeren bij verstoringen willen vergroten en onze gebruikers beter van dienst willen zijn, maken wij vanaf vandaag de overstap van algemene mails bij verstoringen naar volledige communicatie via de statuspagina.

Wat houdt dit in?
Vanaf vandaag ontvang je geen storingsmails meer bij verstoringen of performanceproblemen van onze applicaties. Voor deze informatie kun je op ons Supportportaal terecht. Bij verstoringen toont de homepage een informatiebanner. Via deze banner klik je eenvoudig door naar de details van de verstoring op de statuspagina.Hoe blijf ik op de hoogte?

  • Vermoed je dat er een verstoring is? Controleer dan ons Supportportaal en raadpleeg bij een verstoring de details op de statuspagina via de link in de informatiebanner. 
    Tip: zet het Supportportaal (https://support.nedap-healthcare.com) bij je favorieten in je browser.
     
  • Gebruik onze RSS-functionaliteit. Je krijgt dan automatisch berichten en updates in jouw RSS-reader als er een verstoring gaande is.
    Tip: stel je RSS-reader zo in dat je reader vaak nieuwe berichten ophaalt. Zo krijg je de storingsmeldingen snel binnen.

Welke mailings kun je nog wel van ons verwachten?
Voor andere onderwerpen geldt dat we hier nog steeds per mailing over informeren. Het gaat dan om onderwerpen zoals gepland en incidenteel onderhoud, klantspecifieke zaken, benodigde inrichtingsaanpassingen en bijvoorbeeld informatie rondom webcasts.

Meer informatie
Lees voor een volledige toelichting deze mailing, die op 2 september jl. uitgestuurd is.