Real-time check status via nieuwe statuspagina

16-11-2020

Maak kennis met onze Statuspagina. Een nieuw onderdeel van de website van Nedap healthcare, waarmee wij informatie geven over de actuele beschikbaarheid van onze webapplicaties. De statuspagina is bereikbaar via de URL https://status.nedap-healthcare.com.

Mogelijkheden statuspage
Op status.nedap-healthcare.com vinden gebruikers real-time informatie over de beschikbaarheid van de web-applicaties uit de Ons-suite. De statuspagina draait onafhankelijk van andere Ons-applicaties. Hierdoor is deze website altijd te bereiken, ongeacht de beschikbaarheid van Ons-applicaties of autorisaties van bezoekers. Het is niet mogelijk om je te abonneren op verstoringen. Die optie wordt mogelijk in de toekomst wel uitgewerkt.

Getoonde status van Ons Planning en Ons Administratie
De statuspagina toont voor Ons Planning en Ons Administratie alleen de status zoals die voor alle Ons-gebruikers geldt. Problemen op individuele Ons Administratie- en Ons Planning-omgevingen worden niet getoond. De status van Ons Administratie en Ons Planning zal dus alleen veranderen als deze status voor alle gebruikers verandert.

Testfase
De statuspagina bevindt zich nog wel enigszins in testfase. We monitoren de betrouwbaarheid van de getoonde status en voeren bijstellingen door als dat nodig is. Wel geldt dat de getoonde statussen al in zeer grote mate betrouwbaar zijn. Bijstellingen zullen naar verwachting dan ook niet vaak nodig zijn.

Communicatie over verstoringen
De statuspagina is een toevoeging op de huidige communicatie rondom verstoringen. Als er sprake is van een (grote) verstoring, informeren wij nog steeds actief via het Supportportaal of per e-mail.

Laat ons weten wat je er van vindt.
Komen jij en je collega’s onverhoopt niet in Ons? Check de status op status.nedap-healthcare.com. We horen graag je ervaringen!