Berichtgeving installatiedatums Ons Administratie en Ons Planning alleen via Ons Aankondigingen

03-08-2021

Sinds 5 juli zien onze gebruikers in Ons Aankondigingen voor functionaliteit van Ons Administratie en Ons Planning de specifieke releasedatums die voor hun zorgorganisatie gelden. Die datums zijn gebaseerd op de releasegroep waar hun zorgorganisatie onder valt (early adopter, early majority en late majority).

Omdat de juiste datums nu in Ons Aankondigingen te vinden zijn, stoppen wij na 3 augustus met het versturen van de installatiemails, die wij eerder bij elke functionele versie van Ons Administratie en Ons Planning uitstuurden. De installatiemailing over versie 2021.6 is de laatste mailing die wij hierover uitsturen.

Informatie over installatiedatums
De installatiedatums van functionele versies van Ons Administratie en Ons Planning op test- en productieomgevingen staan in Ons Aankondigingen, op het Supportportaal en in de webcast-uitnodiging.