12 mei op productie: nieuwe versie Ons Dossier - migratie BOPZ-indicatie uitgesteld

06-05-2020

Op 17 april hebben wij per mailing en via berichten in Ons Aankondigingen een nieuwe versie van Ons Dossier aangekondigd, met daarin een migratie van Artikel 60-BOPZ-indicaties naar Artikel 21 Wzd-indicaties. Deze versie draait sinds 21 april op testomgevingen. De releasedatum op productie was destijds nog niet bekend omdat we deze pas wilden bepalen op basis van gebruiksresultaten op testomgevingen.

12 mei op productie
Inmiddels hebben we een datum op productie kunnen bepalen: op 12 mei komt de versie beschikbaar op productieomgevingen.

Migratie uitgesteld naar 19 mei
Op 19 mei wordt de migratie uitgevoerd, waarbij de Artikel 60 Bopz-indicaties gearchiveerd worden met een einddatum van 31-12-2019 en vervangen worden door Artikel 21 Wzd-indicaties met een begindatum van 1-1-2020 en een geldigheid tot en met 31-12-2024. De keuzeoptie 'Artikel 60 Bopz-indicatie' staat vanaf deze versie ook automatisch uitgeschakeld bij de pagina 'Juridische Status types beheer' onder 'Dossier-instellingen'.

Meer informatie over de nieuwe versie

• Meer informatie over de automatische migratie vind je in de mailing van 17 mei.
  • Raadpleeg Ons Aankondigingen voor een volledig overzicht van de functionele wijzigingen uit versie 2.39. Kies bij 'Applicaties' voor 'Ons Dossier' om de relevante resultaten snel te vinden.