resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.

Bedrijfscontinuïteit en beveiliging ten tijde van een wereldcrisis

14-03-2022

Vanuit Nedap kijken wij met ongeloof en afschuw naar de ontwikkelingen in Oekraïne en de vreselijke gevolgen voor de bevolking van Oekraïne en omliggende landen.

Nedap heeft onlangs besloten om geen producten of diensten meer aan Rusland en Belarus (Wit-Rusland) te leveren. Het exceptioneel grove geweld tegen burgers maakt dat we iedere mogelijkheid moeten en willen benutten om een signaal af te geven dat dit geweld moet stoppen.

Vanuit de zorgorganisaties waarmee we samenwerken, zien we een toename in het aantal vragen gerelateerd aan dit onderwerp. Een van die vragen gaat over de bedrijfscontinuïteit en wat Nedap doet om deze te borgen. Daarover lees je meer in het document Continuïteit Nedap Ons.

Nedap Healthcare levert SaaS-oplossingen (Software as a Service) voor organisaties in de Nederlandse zorgsector. De persoonlijke gezondheidsinformatie die in de Nedap Ons-suite wordt opgeslagen, eist een goede vorm van beveiliging. In het document Beveiliging Nedap Ons lees je meer over de beveiliging van de Ons-suite en de belangrijkste elementen van onze interne documentatie en processen op het gebied van informatiebeveiliging.

 
Mocht je aan de hand van deze documentatie aanvullende vragen hebben of toelichting willen, neem dan contact op met je Accountmanager.