resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Medicatie: toegelicht

Ons Medicatie: toegelicht

Toelichting en algemene informatie rondom Ons Medicatie

Ons Medicatie is een elektronische medicatie-toedienregistratie: gebruikers kunnen medicatietoedieningen rechtstreeks vanuit de apotheek registreren en digitaal bijhouden in het cliëntdossier. Ook biedt de applicatie de mogelijkheid om dubbele medicatiecontroles uit te voeren en wordt er via signaleringen gewaarschuwd als er medicatie mogelijk nog niet toegediend is.

Ons Medicatie is aanvullende functionaliteit, waarvoor aanvullende kosten in rekening kunnen worden gebracht. Neem contact op met je accountmanager voor meer details.

/topic-images/Ons%20Medicatie%20overzicht_1035.png

Beschikbare gebruiksplatformen

Ons Medicatie is zowel op desktop en als PWA (progressieve web app) op mobiele apparaten te gebruiken. Informatie over de algemene systeemeisen zoals die gelden voor Nedap Ons applicaties is te vinden op het Supportportaal bij Systeemeisen.

Maak je gebruik van Android? Dan adviseren we om Chrome als standaardbrowser in te stellen voor een goede werking van Ons Medicatie en Ons Medicatiecontrole.

Samenwerking met apotheek: Ons Medicatie voor apotheken

De medicatietoedienlijsten uit Ons Medicatie worden automatisch opgehaald via een koppeling met het apotheek-informatiesysteem, gebaseerd op het BSN van de cliënt. Om de samenwerking en informatie-uitwisseling tussen apotheken en zorgorganisaties goed te laten verlopen, is de een aparte applicatie voor apotheken: Ons Medicatie voor Apotheken. Ons Medicatie voor Apotheken geeft een apotheek inzicht in de toedienschema's zoals deze gedeeld worden met de zorg.

Ons Medicatie voor Apotheken is gratis te gebruiken.

Meer informatie? Ga naar de handleiding Ons Medicatie voor apotheken: overzichtshandleiding voor de apotheker.

Starten met en gebruik van Ons Medicatie

Om te kunnen starten met Ons Medicatie zijn diverse acties en configuratiestappen benodigd. Denk aan het tot stand brengen van de koppeling met het apotheek-informatiesysteem en het inrichten van de functionaliteit in Ons. Ook is het verstandig om eerst een goede test-infrastructuur tot stand te brengen.

Andere handleidingen over Ons Medicatie

Applicatie(s)
Inhoudsopgave