resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Berichten: toegelicht

Ons Berichten: toegelicht

Toelichting op de opzet en mogelijkheden van Ons Berichten

Met Ons Berichten kunnen gebruikers op een veilige manier onderling met elkaar communiceren. Er kan interactie plaatsvinden tussen individuen, binnen een team, of binnen de gehele organisatie. De volgende functionaliteit is aanwezig:

 • Berichten uitsturen aan een collega, aan een team of aan de hele organisatie

 • Reageren op berichten

 • Inzien welke berichten nog niet bekeken zijn

 • Foto's bijvoegen (alleen op mobiel)

Aan welke teams kan een bericht gestuurd worden?

Er gelden specifieke voorwaarden om teams en medewerkers als ontvanger te kunnen toevoegen:

 • Alleen medewerkers met een op dat moment geldig contract, kunnen geselecteerd worden om een bericht naar te verzenden. Ook moeten medewerkers een geldige teamtoewijzing (toekenning aan een organisatorische eenheid) hebben.

 • Teams kunnen alleen geselecteerd worden als er medewerkers aan het team toegekend zijn. Ook moet het team in de hiërarchie van het laagste niveau zijn; bovenliggende teams kunnen niet geselecteerd worden.

 • In Ons Administratie kan de gebruiker elk afzonderlijk team selecteren.

 • Gebruikers met de taak 'Applicatiebeheer' of' 'Ons Medewerkerportaalbeheer' kunnen de gehele organisatie een bericht versturen via Ons Administratie.

Verwijderen en meelezen

 • Verwijderen: Het is mogelijk om berichten die je zelf hebt geplaatst te verwijderen. Dit geldt zowel voor berichten als reacties op berichten.

 • Meelezen: Medewerkers kunnen berichten meelezen van teams die aanwezig zijn in hun standaardbereik, maar alleen als deze teams van het laagste niveau in de hiërarchie van het organigram zijn. Bij bovenliggende teams kan niet worden meegelezen.

  Via ons Medewerkerportaal lees je mee met andere teams:

  /topic-images/MeelezenAndereTeams_1632.png

Vanwege het aantal beschikbare pixels wordt de optie om mee te lezen in een mobiele browser alleen weergegeven als het scherm van je apparaat in de weergave Liggend staat. De optie is verborgen in de weergave Staand.

Gebruik van Ons Berichten

De berichtenfunctionaliteit is in basis voor alle applicaties gelijk. Per applicatie kunnen er echter kleine verschillen zijn omdat de applicaties zelf van elkaar verschillen. Uitleg over de verschillende uitwerkingen per applicatie is te vinden in de onderstaande handleidingen:

Inhoudsopgave