resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Nedap-apps toegelicht

Nedap-apps toegelicht

In dit artikel wordt toegelicht hoe op de achtergrond zaken als; offline beschikbaarheid van informatie en veiligheid geregeld zijn voor mobiele Nedap apps.

Veiligheid

De app kan veel persoonlijke informatie van verschillende cliënten bevatten. Om veiligheid van deze gegevens te waarborgen wordt deze op het toestel versleuteld opgeslagen. Alleen de informatie van cliënten waarmee je een behandelrelatie hebt, zal toegankelijk zijn via de app. Je hebt een behandelrelatie met een cliënt als deze in je planning voor de komende dagen staat.

De toegang tot de app kan worden beveiligd met een pincode of via biometrische verificatie.

Indien een toestel niet meer gebruikt wordt of is kwijtgeraakt, dan kun je via het medewerkerportaal voor dit toestel de toegang ontzeggen. Het toestel heeft dat direct geen toegang meer tot de gegevens die alleen online beschikbaar zijn. Zodra er een actieve internetverbinding heeft, zullen ook alle versleutelde gegevens gewist worden.

Online en offline gebruik

Meldingbeheer

In het geval van een Android toestel is het afhankelijk van de versie van het besturingssysteem hoe de meldingen van de app beheerd kunnen worden.

Inhoudsopgave