resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Medewerkerportaal: tijd registreren toegelicht

Ons Medewerkerportaal: tijd registreren toegelicht

In deze handleiding vind je een overzicht van de voorwaarden, navigatie en de verschillende onderdelen van het tijd registreren voor medewerkers.

Benodigde autorisaties en voorwaarden

Om tijd te kunnen registreren in Ons Medewerkerportaal, moet de gebruiker over de onderstaande autorisaties beschikken:

  • Taak: Toegang tot het Medewerkerportaal

  • Taak: iO Me-zorgregels corrigeren

  • Taak: Zorgregels bewerken via Ons Medewerkerportaal

  • Taak: Basisinformatie van [een cliënt] inzien

Daarnaast moet in het weekkaartprofiel van de medewerker ingesteld zijn dat diegene tijd mag registreren. Uitleg hierover is te vinden in Weekkaartprofielen configureren of Weekkaartprofiel aan een medewerker koppelen.

Navigeren

  • Ga in het Medewerkerportaal naar de werkstaat en klik op Invullen, corrigeren of ondertekenen.

  • De tijd is in te vullen in de tabbladen Dag en Week.

Er bestaat een verschil in wat je ziet en kunt invullen per dag en per week. Bekijk voor meer informatie Toelichting op registreren in het Medewerkerportaal.

Bij het onderdeel Kilometerdeclaratie in de week kan vervoer geregistreerd worden. Zie daarvoor Registreren van vervoer in het Medewerkerportaal.

Registreren van zorgregels per dag

Er is een verschil in werkwijze tussen het registreren van tijd zonder het principe 'Planning is realisatie' (zorgregels afkomstig uit Ons Planning), en met dit principe. Zie Registraties vanuit Ons Planning configureren voor achtergrondinformatie.

De volledige uitleg over het registreren van zorgregels per dag vind je in Ons Medewerkerportaal: zorgregels per dag registreren en zorgregels doorschuiven.

Registreren van indirecte tijd per week

Op de weekkaart wordt een overzicht per week getoond. Daar bestaan de regels uit de verschillende dagen, te onderscheiden in de dagstaat uren, vakantieuren, pauze en bereikbaarheidsuren. Hier kun je ook aanvullende kilometerdeclaraties invullen.

De volledige uitleg over het registreren van indirecte tijd per week vind je in Ons Medewerkerportaal: indirecte tijd per week registreren.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave