resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Nedap Ons-app: planning en cliëntinformatie inzien

Nedap Ons-app: planning en cliëntinformatie inzien

In dit artikel wordt toegelicht wat de mogelijkheden zijn in het tabblad planning van de Nedap Ons app en welke cliëntinformatie geraadpleegd kan worden. Daarnaast wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Planning gebruiken

Wijzigingen die worden aangebracht in Ons Planning zijn doorgaans niet direct zichtbaar in de Nedap Ons app, maar komen veelal binnen tijdens een synchronisatie, die één keer per uur plaatsvindt.

 1. Open de Nedap Ons app.

 2. Klik op het tabblad Planning onderaan de pagina.

  /topic-images/PlanningOverzicht_717.png
 3. Er verschijnt een overzicht van geplande bezoeken van vandaag. Het eerstvolgende bezoek van vandaag is uitgeklapt, zodat het adres van de cliënt, eventuele activiteiten en de naam van de persoonlijke begeleider zichtbaar zijn. Bezoeken die niet uitgeklapt zijn, kun je uitklappen door op het betreffende bezoek te klikken.

  Waarschuwingen - De Nedap Ons app toont ook waarschuwingen. Momenteel zijn deze waarschuwingen echter alleen zichtbaar bij gebruikers die over de onderstaande autorisaties beschikken:

  • Toegang tot het dossier [van een cliënt

  • Basisinformatie van [een cliënt] inzien

 4. Door op het scherm naar rechts of links te vegen, kun je de planning van één dag eerder of tot twee dagen in de toekomst bekijken (indien beschikbaar).

 5. Klik op het route-icoon achter het adres van de cliënt om doorverwezen te worden naar google maps (mits geïnstalleerd op het toestel) en daar je route te plannen naar het adres van de cliënt.

 6. Als je meer wilt weten over de cliënt, kun je klikken op Open cliëntdetails. Meer uitleg over het volgende scherm, wordt hieronder uitgelegd bij cliëntinformatie.

Cliëntinformatie inzien

Zoals hierboven beschreven, is het mogelijk om cliëntinformatie via de planning te raadplegen. Daarnaast is het ook mogelijk om een overzicht te openen. Dit overzicht bevat alle cliënten:

 • die tussen gisteren en tot en met overmorgen in de planning van de gebruiker staan. De gegevens van deze cliënten zijn twee dagen vóór tot en met een dag ná het geplande bezoek beschikbaar.

 • waar de gebruiker in de afgelopen 4 weken een zorgregel voor heeft aangemaakt. Cliënten uit zorg zijn nog twee weken na de uit zorg-datum zichtbaar in de app.

  Vanaf 5 oktober 2021 vervalt de inzage-optie via aangemaakte zorgregels. Alleen gegevens van cliënten uit de planning zijn dan nog in te zien.

Cliëntoverzicht openen
 1. Open in de Nedap Ons app het hoofdmenu.

  /topic-images/AppHoofdmenu_705.png
 2. Klik op Cliënten.

 3. De cliëntenlijst wordt getoond.

 4. Klik op een cliëntnaam om meer informatie te tonen.

  /topic-images/PlanningCli%C3%83%C2%ABntdetails_719.png
 5. Indien je volgens de planning binnenkort bij deze cliënt moet zijn, zal de datum en tijd van het eerstvolgende bezoek getoond worden. Je kunt hier op klikken voor meer informatie over dat bezoek.

 6. Onder het kaartje met de cliëntinformatie zijn de contactpersonen van deze cliënt te vinden (indien bekend), inclusief contactgegevens.

  Een contact persoon voor noodgevallen is aangemerkt met een oranje label met de tekst "NOOD".

 7. Veeg naar links op het scherm (of in iOS: open het tabblad 'Bezoeken') om de cliëntbezoeken te bekijken. De cliëntbezoeken is een lijst met de medewerkers die binnenkort bij deze cliënt langskomen. Klik op een medewerker om een nieuw bericht naar deze persoon te sturen.

  De bezoeken zijn niet offline beschikbaar. Om deze in te zien, heb je een actieve internetverbinding nodig. Zie Nedap-apps toegelicht voor meer informatie.

Applicatie(s)
Inhoudsopgave