resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Wondzorg: toelichting

Ons Wondzorg: toelichting

Toelichting op de uitgangspunten en mogelijkheden van Ons Wondzorg, een mobiele en webapplicatie waarmee het wondbehandelproces van begin tot eind ondersteund wordt.

Overige algemene informatie over Ons Wondzorg is te vinden in deze handleidingen:

Voor Ons Wondzorg geldt de visie dat gebruikers altijd over de juiste wondzorg-informatie moeten kunnen beschikken en deze eenvoudig aan kunnen vullen of wijzigen. Daarom ligt de focus op het zo eenvoudig mogelijk vastleggen van (medisch) relevante rapportages. De informatie wordt direct in het medisch dossier van de cliënt opgenomen en is voor iedere gebruiker met de juiste autorisaties beschikbaar, zowel op het web via Ons Klinimetrie als via de Ons Wondzorg-app. Daarnaast is ook de (medische) informatie van buiten het wondzorgdomein makkelijk beschikbaar.

Op dit moment is Ons Wondzorg beschikbaar voor Android-versies 7 en hoger, waardoor het gebruikt kan worden op telefoons en tablets. Een iOS-versie staat op de roadmap, waardoor het ook op iPhone en iPad beschikbaar komt.

Toepassingen

Ons Wondzorg op mobiel

Het belangrijkste onderdeel van Ons Wondzorg is de app. Hiermee zijn rapportages te maken, bekijken en te delen met collega's. Zie Ons Wondzorg: app gebruiken voor meer informatie.

Rapporten

In Ons Wondzorg zijn diverse rapporten beschikbaar waarmee regie- en overzichtsinformatie opgehaald kan worden. Deze informatie is te gebruiken voor het maken van sheets die aangeleved moeten worden bij zorgverzekeraars. Zie Ons Wondzorg: wondregie en overzicht via rapporten voor meer informatie.

Ons Wondzorg op het web

De gegevens uit Ons Wondzorg op iOS en Android zijn inzichtelijk op het tabblad Wondzorg in Ons Klinimetrie. Ook kun je in de webversie de geschiedenis van het wondplan inzien. Zo heb je inzage in wat er in het plan gewijzigd is. Op het tabblad Wondzorg vind je alle wondtrajecten en kun je per traject de Anamnese, de Rapportages en het Wondplan inzien.

/topic-images/Wondzorgoverzicht_1300.jpg

Veelgestelde vragen

Applicatie(s)
Inhoudsopgave