resultaten voor '{{ lastSearched }}'

Bedoelde je soms ?

Bedoelde je soms ?

Geen resultaten gevonden.
Ons Aankondigingen: tabblad Archief

Ons Aankondigingen: tabblad Archief

In deze handleiding lees je hoe je het tabblad Archief optimaal gebruikt om de voor jou interessante aankondigingen te filteren.

Het tabblad Archief is alleen gemaakt om, als je daar op een later moment eventueel behoefte aan hebt, een aankondiging terug te zoeken. Dit tabblad is niet gemaakt om structureel op de hoogte te blijven van aankondigingen.

Op dit tabblad staan alle aankondigingen die ooit in Ons Aankondigingen zijn geplaatst. Dit houdt ook in dat aankondigingen die nu op het tabblad Nieuw staan hier ook getoond worden.

Gebruik de verschillende filters om complexe zoekopdrachten naar specifieke aankondigingen te maken.

Beschikbare filters

  • Functionaliteit: hiermee filter je de aankondigingen van het type Functionaliteit.

  • Release notes: hiermee filter je de aankondigingen van het type Release note.

  • Met ster: hiermee filter je de aankondigingen die je met ster hebt gemarkeerd.

  • Applicatie (en Versie toevoegen): hiermee filter je de resultaten op een specifieke applicatie. Hieronder is ook het filter Versie toevoegen beschikbaar en kun je een versie selecteren. Dit filter kan naar wens uitgebouwd worden met meer applicaties en filters. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om release notes weer te geven voor de applicaties Ons Administratie en Ons Dossier, en kun je voor beide ook meerdere versienummers selecteren.

    Wil je filteren op alle aankondigingen van 2020.6? Maar zie je alleen 2020.6.1, 2020.6.2, 2020.6.3 en 2020.6.4 staan? Typ dan alleen 2020.6 en druk op enter. Alle aankondingen die de versie hebben die begint met 2020.6 zullen dan getoond worden.

  • In periode: hiermee filter je de aankondigingen waarvan de publicatiedatum binnen een bepaalde periode (of op een specifieke datum - hiervoor klik je twee keer op dezelfde datum) ligt.

  • Zoeken naar: hiermee filter je de aankondigingen op een bepaald zoekwoord.

    Het filter doorzoekt alleen de titel en de lopende tekst van een aankondiging. Deze doorzoekt dus niet de applicatienaam of versienummer, tenzij de applicatienaam of versienummer in een titel of tekst voorkomen. Wil je zoeken naar een specifieke applicatie of versie? Gebruik dan de filters Applicatie en Versie.

Voorbeeld van een filter

In onderstaand voorbeeld willen we het archief van Ons Aankondigingen filteren op Functionaliteit voor Ons Dossier versie 2.40 en Klinimetrie versie 3.4 die gemarkeerd zijn met ster binnen de periode van 04-06-2020 tot 11-06-2020. Dat ziet er als volgt uit:

/topic-images/Ons_aank_2_1275.png
Applicatie(s)
Inhoudsopgave